25-31 Юли

 

Тази седмица ще ни донесе много промени и повечето от тях неочаквани. Само от нас и от личната ни интерпретация за събитията зависи как ще ги възприемем – по положителен или негативен начин. А те ще носят малко и от двете.

 

Овен – идеален е моментът да се раздвижи енергията в живота ви. Отдайте се на пътувания, на комуникация, изкарайте летни курсове, които да ви дадат нови знания. В момента имате нужда от динамика, за да се чувствате добре.

 

Телец – тази седмица нещата ще се случват на бавна скорост в живота ви. Ще ви се иска да ги забързате, но няма да имате тази възможност. Това се случва, за да можете да анализирате всеки процес и да прецените, без да бързате, коя е следващата правилна крачка.

 

Близнаци –  много силно ще усетите идеята за свободата в живота ви. Сега не е моментът да сключвате брак и да подписвате договори. Това няма да ви хареса. Точно тази седмица е добре да се чувствате независими и свободни и да знаете, че разполагате със себе си и с времето си.

 

Рак – в момента сте изпълнени с много позитивна енергия. Сега е моментът да започнете нови проекти, да стартирате нови неща, да се занимавате с нови идеи. Имате достатъчно сила и мотивация. Не изпускайте този хубав момент.

 

Лъв – това ще е една от интересните седмици за вас. Можете да се запознаете с интересни за вас хора, които да ви станат близки. Можете да посетите нови места, които да ви обогатят. Тази седмица имате възможност силно да промените енергията в живота си.

 

Дева – домът ще бъде в центъра на живота ви сега. Можете да го ремонтирате, да го декорирате, а може и да го смените с нов. Всяка една промяна, свързана с дома, сега е добре дошла. Промяната на обстановката около вас ще доведе и до промяна в емоционалното ви състояние.

 

Везни – ако сте чакали подходящият момент да споделите чувствата си с близък до вас човек, то сега дойде моментът. Сега ще бъдете правилно разбрани и ще разберете до каква степен има взаимност във връзката ви. Правилната употреба на думите ще ви помогне да правите чудеса.

 

Скорпион – много силно тичате по вашата права, но тази седмица могат да се включат сериозни противници и конкуренти, които не очаквате. Това може да ви изненада по един неприятен начин, защото ще оспори илюзорното ви  първенство. Очаквайте неочакваното през тази седмица.

 

Стрелец – седмицата носи много позитивен потенциал за вас. Точно сега можете да се почувствате обични точно по този начин, по който искате да ви обичат. Този факт ще ви накара да се чувствате много добре и да покажете най-позитивната си страна.

 

Козирог – търпението ви няма край и ако от вас зависи няма да промените нищо в живота си в момента и то не, защото не искате, а защото се страхувате от промяната и ви харесва познатото. За вас ще се погрижи живота сега като премахне това, което намира за излишно и даде пространство за новата енергия.

 

Водолей – това ще е седмицата на общуването при вас. Ако имате недовършена работа с образование, изпити, завършване, то сега е идеалният момент да за замислите как да приключите този процес. Решението ще се крие в общуването – то ще ви дава идеи, различните хора ще ви дават отговорите, които търсите.

 

Риби –известно емоционално напрежение може да ви обзема в момента. Не ви е лесно да се справите с него. То бъди много опасения при вас и ви кара да не се чувствате на мястото си. Важно е да не задържате тази трудна емоция в себе си, а да я споделите с близки до вас хора, които ще ви изслушат и разберат.