В сезона на отпуските идва една много мощна енергия, която ще ни накара да се активираме и да действаме. Няма да има място за почивка, защото тази активна енергия няма да ни пита дали сме готови за нея, а просто ще ни завладее. Като всяко новолуние и това носи идеята за новота начало, но поставено в сезона на затъмненията и ретроградните планети, можем да се върнем към старата мъдрост, че “всеки край е едно ново начало”. Едновременно ще приключваме за себе си, за семейството си, за близките ни и ще започваме нови процеси. В този ред на мисли това новолуние може да ни даде както нова и страстна любов, така и може да постави края на стара и страстна любов, която е изчерпила ролята си в живота ни.

Това ще стане чрез новолунието в знака на Лъва, което се случва на 11 Август в 18:08.

Ето ги и най-важните неща, които трябва да знаем за това Новолуние:

  1. То ще ни накара активно да слушаме сърцето си и да изпълняваме това, което ни казва. Тези, които го направят, ще се чувстват щастливи. Тези, които не го направят, могат да имат редица проблеми, свързани със сърдечната чакра.
  2. Чудесен момент за започване на нови любовни взаимоотношения, отдаване на хоби, занимание с деца и активно мислене по въпроса за бъдещо родителство. Тези, които искат деца, но до момента не са се осмелявали, сега ще им бъде дадена сила да вземат правилното решение. Темата за децата и проблемите с децата също ще излезе на преден план.
  3. Може да има отключване на творчески възможности. Това може да е активиране на загърбен талант, а може и да е нужда от някаква арт терапия, която да помогне на личността да мине по-лесно през проблемите на ежедневието. Възможно е отключване на стари заложби, които носим от минали животи.
  4. По един ясен начин ще разберем какво обичаме и какво не обичаме. Това е много ценно познание, което ще ми помогне да се насочим към това, което обичаме и да се разделим, без излишни драми, с това, което не обичаме и вече няма място в живота ни.
  5. Сега е идеалният момент да се обърнем към детето в себе си и да си поговорим с него, да разберем какво иска, какво му е липсвало и какво можем да му дадем ние, вече като зрели личности.

Желая ви успех и много мъдрост!

318471_198301916905351_198301410238735_428990_520123662_n

Save