01-07 Август

 Тази седмица ще премине под знака на Новолунието в Лъв. Това ще е едно силно ново начало, което е очаквано от много, но и прекалено изтощително за други. Всички ще трябва да се активираме и раздвижим, независимо дали искаме и това ни харесва.

 

Овен –приятелите ще са много ценни в живота ви в момента. Точно те ще са хората, които ще ви помогнат да преминете през сложните ситуации, ще ви дадат съвети и ще са до вас. Покажете им и вие, че ги цените и че ги обичате.

 

Телец – идеите ви ще бъдат отлични в момента. Ако сте чувствали творчески застой в последно време, то сега тази тенденция е приключила и ще можете да решите стари проблеми по един нов начин.

 

Близнаци – много ви се иска да направите променя, но обстоятелствата ви карат да сте на едно и също място и да се справите с недовършените неща, от които искате да избягате. Направете точно това, защото дори и да избягате, всички проблеми ще дойдат с вас.

 

Рак – тази седмица изисква от вас да останете сами и да прецените къде се намирате и какво правите. Това ще ви помогне много по отношение на изграждането на бъдещи планове и справянето с проблемите в момента. Може да се усещате изтощени и да ви липсва тонус. Това е седмицата, в която трябва да си обърнете лично внимание.

 

Лъв – това може да бъде седмицата на неочакваното влюбване за вас. В момента емоциите ви протичат по един силен начин и вие не можете да ги контролирате. Можете просто да им се отдадете и да видите какво ще се получи.

 

Дева – много ви се иска светът да е такъв какъвто си го представяте, но той няма как да изпълни личните ви очаквания. Когато осъзнаете това, можете силно да се разочаровате. Това чувство е само ваше, няма за какво да обвинявате другите.

 

Везни – парите ще са тема, която много ще ви радва сега. Могат да се появят нови неочаквани възможности за изкарване на пари. Може да бъдете оценени и забелязани от място, от което не сте очаквани. Всичко това ще ви направи щастливи и ще ви накара да се гордеете със себе си.

 

Скорпион – голямо разминаване ще има между това, което искате да правите и това, което другите искат вие да правите.  Трудно ще ви е да наложите себе си, а едновременно с това можете да изпитвате гняв, когато сте насилени да вървите в не вашата посока. Висока степен на дипломатичност е това, от което имате нужда в момента.

 

Стрелец – сега ще можете да покажете на близките си колко грижовни можете да бъдете, как можете да поемате отговорност за тях в тежките моменти и те да разчитат на вас. Тази седмица ще ви се наложи да влезете в ролята на позитивен авторитет в живота на другите.

 

Козирог –  усещането ви за промяна в момента е повече от реално. Сякаш, без да очаквате, сте поставени на един нов път, който ви е непознат и много интересен. От една страна той ви плаши, но от другата страна ви вълнува. След като преодолеете страховете си, ще се впуснете в това да го опознавате.

 

Водолей – тази седмица ще бъдете завладяващо очарователни. Това ще ви помогне много да прокарвате успешно идеите си, да бъдете правилно забелязани, да се чувствате приети. Тази седмица може да донесе и много позитивни промени в емоционален план за вас.

 

Риби – ще ви се наложи да взимате важни решения, но едновременно с това ще усещате голямо притеснение да го правите. Не се чувствате достатъчно силни да застанете зад позицията си в момента и това може да ви безпокои. Попитайте интуицията си кой е най-добрият вариант за вас в момента – тя никога няма да ви излъже.