Прогноза

08-15 Август

 

Силната енергия на седмицата може да доведе до ного добри резултати, ако тя се използва правилно, но може да доведе и до сериозно физическо и емоционално изтощение, ако бъде зле употребена.

 

Овен – тази седмица е добре да следвате сърцето си – то няма да ви подведе. То ще ви накара да действате мотивирано, да горите в това, което правите, а за вас това е най-краткият път до успеха.

 

Телец – от една страна ще бъдете много умерени, но от друга страна ще бъдете много прекалени. Ще бъдете умерени по отношение на практичната страна от живота, но ще бъдете много прекалени по отношение на емоциите. Това ще ви кара да преминавате от една крайност в друга.

 

Близнаци – нещо старо ще трябва да си отиде от живота ви, за да направи място на новата енергия. Това може да е план, връзка, идея, мечта. Не се съпротивлявайте по време на раздялата, защото тя носи позитивна енергия за вас.

 

Рак – силно разколебани сте в самооценката си. На моменти се оценявате много високо, в други моменти сте склонни да се чувствате неподготвени и уязвими. Искате другите да ви казат кои сте вие, но това няма да се случи. На-добре се успокоите и се опитайте да разгледате живота си безпристрастно, от страни, все едно гледате филм.

 

Лъв – в момента всички сфери са отлично представени за вас. В момента може да има подем както във финансов, така и е емоционален план. Имате възможност да намерите най-правилните партньори за вас  и да изградите добри лични и професионални отношения с тях.

 

Дева – тази седмица ви е дадена да успокоите силните си емоции, независимо дали са позитивни или негативни и да влезете постепенно в ежедневния ритъм. Силната ви превъзбуда може да ви пречи да се концентрирате и да сте полезни.

 

Везни – другите хора ще ви отразяват по начин, който може да не ви хареса. Лесно ще си намирате оправдание за собственото поведение, но е много по-важно да разберете как трябва да се промените, за да сте по-гъвкави и адаптивни.

 

Скорпион – и тази седмица енергията ще бъде с вас. Имате достатъчно сила да направите всичко, за което мечтаете. Това, което може да ви разочарова, са неоправданите очаквания. Опитвайте се да бъдете реалисти.

 

Стрелец – през тази седмица имате възможност да затворите стари рани, да се излекувате както физически, така и емоционално. Няма да стане с бързане, а ще се изисква много търпение от ваша страна. Тази седмица ще е актуална поговорката, чер хубавите неща стават бавно.

 

Козирог – в идеен план тази седмица е отлична за вас. Можете да реализирате успешно всичките си идеи и планове. Точно сега ще бъдете много убедителни, много прави и ще печелите лесно доверието на другите хора. Позитивни промени са на ход в живота ви.

 

Водолей – енергията на седмицата не е лесна за вас. От една страна може да ви липсва достатъчно жизнен тонус, но от друга страна може да бъдете изцеждани от грижа за близките си, от задълженията в личен и професионален план. Опитвайте се да си почивате и да зареждате батериите си.

 

Риби –толкова силни емоции ще ви завладеят сега, че ще ви е трудно да прецените дали това е позитивен или негативен факт. Само от вас зависи какво ще позволите да се случи. Всяка една позитивна емоция, доведена до крайно насищане, може да се превърне в нещо негативно, затова бъдете внимателни.