Прогноза

15-21 Август

 

Тази седмица е белязана от енергията на Пълнолунието във Водолей. Това ще е важен момент, в който ще можем да охладим страстите, да станем по- рационални и да вземем важни решения в живота.

 

Овен – седмицата носи енергията за освобождаване при вас. Това може да е освобождаване от неприятни задължения, хора, среда. В момента това е посоката ви – да се почувствате независими, спокойни и да се лишите от неприятната компания и енергия.

 

Телец – точно сега може да имате сериозни проблеми със социализацията. Трудно може да намирате правилия подход към другите. Докато мислите, че сте мили и любезни, то другите могат да ви намират за груби и бъркащи се излишно в живота им. Това може да води до конфликти и напрежение, които вие трудно ще си обяснявате.

 

Близнаци – промените в живота ви са свързани с редица емоционални и физически болки. Те могат да са лични, а могат и да са на близките до вас хора, но вие отново ще сте съпричастни към тях. Тази седмица ще бъде тествана вашата емоционална издръжливост.

 

Рак –  тази седмица може да се разкъсвате между това, което искате и това, което трябва да направите. Няма да ви харесват задълженията, но и няма да бъде толерирано свободолюбивото ви поведение. Като цяло общуването може да бъде изтощително и неприятно, затова си го спестявайте, когато усетите, че не можете да понесете повече.

 

Лъв – раздялата със старата енергия ще ви освободи от връзки, мисли и планове, които вече нямат място в живота ви. Този процес ще отвори място за новата енергия и ще ви накара да се чувствате добре. Време е за едно ново начало.

 

Дева – в момента трябва да използвате най-силното си качество – способността ви за подредба. Използвайте го, за да подредите емоционалния си свят, защото там може да има редица объркани моменти, свързани със страх и опасения. Ако не подредите емоциите си, то ще дадете пространство на страховете и те могат да ви завладеят.

 

Везни – тази седмица ще ви споходи много голяма артистична енергия. Тя може да е свързана с работата ви, с начина, по който живеете, мислите и плановете ви. Ще ви се иска да творите и да създавате красота както в битов, така и в емоционален план.

 

Скорпион – много позитивна енергия ви очаква през тази седмица. Значително подобрение в емоционален план може да е характерно за периода. Това може да е свързано както с подобряване на отношенията с настоящия партньор, така и създаване на нова връзка. Освен това може да има позитивно финансово развитие при вас.

 

Стрелец – тази седмица носи много добър потенциал по отношение на курсове и на обучения. Те могат да са свързани с пътувания, дори с преместване на ново място. В момента трябва да си набавите това знание, което ви липсва, за да се чувствате напълно уверени.

 

Козирог – време е да се замислите как можете да бъдете реално полезни. Важно е не само да работите и да служите, а е по-важно работата ви да носи удоволствие и да се идентифицирате с нея. Прекаленото служене може само да ви изтощава, а идентификацията с професионалния път да ви зарежда.

 

Водолей – сега е важно не само да служите безусловно на другите и да загърбвате себе си, а да се обърнете към сърцето си и да прецените какво иска то и след като разберете, да задоволите нуждите му. Ако сега вие не сте щастливи, няма как да направите и другите щастливи.

 

Риби – не вярвайте на това, което ви казват, а само на това, което чувствате. Дори думите на хората да изглеждат логични и да няма причина да се съмнявате, ако интуицията ви подсказва, че има нещо нередно, значи трябва да й се доверите и да бъдете предпазливи.