22-28 Август

Навлизаме в знака на Девата, а това предполага една рязка промяна в енергията, с която бяхме свикнали през последния месец. Емоциите ще се укротят, а ние ще сме много по-ориентирани към малките неща и изпипването на детайла.

 

Овен ­– поговорката „десет пъти мери, а един път режи” ще е много актуална в живота ви и то във всяко едно направление. Много внимателно ще трябва да действате и то с много зряло отношение към процеса и визия към дългосрочните цели. През тази седмица можете да положите ценни основи за бъдещи проекти.

 

Телец – тази седмица усилията ви ще бъдат възнаградени. Това може да се изрази с позитивна оценка в професионален план или с жест на благодарност от страна на партньора, на член от семейството. Ще получите това, което сте искали, точно когато сте се отказали от него.

 

Близнаци – най-трудно в момента ще ви бъде да сте статични. За вас е добре сега да пътувате, да сте на нови места, да се запознавате с хора и по този начин да се обновява енергията в живота ви. Можете да усетите, че статичността силно ще ви изтощава.

 

Рак – много изтощителна може да бъде за вас енергията на тази седмица. Колебания в емоционален план могат да доведат до проблеми и със здравето. Като цяло ще имате нужда да се изолирате и да останете сами, за да си заредите батериите.

 

Лъв – седмицата дава една отлична стабилизация във вашия живот. Ако изграждате нови неща или работите по нови проекти, то препоръчително е да  го правите бавно и методично и да не очаквате прекалено бързи резултати. Търпение ще е много голям плюс за вас.

 

Дева – това е вашата седмица за действие и за реализация на плановете, преди Меркурий да се е обърнал. Седмицата е добре за договорки, за обсъждане на договори, за повишение, за цялостна позитивна промяна в идеен план.

 

Везни – седмицата е отлична по отношение на пари и оценка, която получавате отвън. Ако сте практични и делови, можете да постигнете много. Ще бъдете оценени от правилните хора, а това може да се отрази по много добър начин на финансовото ви положение.

 

Скорпион – объркването на плановете и идеите, което беше характерно за вас през изминалите седмици, сега ще се подреди и ще разберете какво е приготвила за вас съдбата. Със сигурност това ще е една изненада, но само от вас и вашата реакция зависи дали ще е позитивна или негативна изненадата.

 

Стрелец – хората от най-близкото обкръжение ще се активират в живота ви. Може да изглаждате проблеми със съседи, може да се грижите за братя и сестри. Ще сте потопени в общуване и комуникация, дори това да не ви харесва. Просто другите ще имат нужда от вас.

 

Козирог – трудно ще изразявате недоволството и агресията си през тази седмица. Има много неща, за които не сте доволни, но няма да имате достатъчно кураж да го споделите, защото ще се страхувате от последствията на един явен конфликт. Все пак намерете човек, на чието рамо да поплачете.

 

Водолей – тази седмица можете да се сблъскате с известна доза неразбиране от страна на другите хора, дори и на най-близките ви. Вие може да се раздавате за тях, но да сте обявени за егоисти, може да приемате всичко много емоционално, а да сте обявени за студени. Не се опитвайте да накарате другите да ви разбират, а по-скоро се опитайте да разберете себе си.

 

Риби – ако не сте намерили време за почивка това лято, то е добре точно сега да намерите такова. Възможно е да сте силно емоционално изтощени и да имате нужда да си починете много и то в приятна компания. Когато си почивате се опитайте да го правите активно, а не ходете с малките си деца, които още повече ще ви изтощят.