Любимият ми месец започва с новолуние, което ще се случи в знака на Девата. На 10 Септември, точно в 06:52, Слънцето и Луната ще направят съвпад в знака на Девата. Можем да говорим за известна лекота при това новолуние, защото Септември е по-спокоен по отношение на ретроградни планети и тежки аспекти.  Затова сега е правилния момент да подредим себе си.

Винаги говорим за позитивната нова енергия, която дава Новолунието. Сега пак ще я има, но няма да е нито така нова, нито така позитивна. Има редица фактори, които ни карат да сме внимателни. Всеки един от тези компоненти ни показва, че трябва да сме внимателни и за нас да важи поговорката: „Сто пъти мери, а само един път режи”. Енергията на Девата изисква да сме много внимателни по отношение на детайлите и на малките конпоненти, които обикновено ни убягват. Това се отнася както до битовния ни и ежедневен живот, така и по взаимоотношенията с другите. Отговорът на всички заплетени ситуации ще се крие в това да акцентираме над детайла.

Ето ги и най-важните неща, които е добре да знаем сега:

  1. Определено ще има начало на нови процеси в живота, но те ще се случват бавно и мтодично, след като всичко е било много добре изпипано. Това може да се отрази по един напрегнат начин на нетърпеливите хора и тези, които искат нещата да стават бързо и по техния начин.
  2. Новолунието се свързва и с темата за здравето. Ще трябва да се погрижите за него. Изненадата тук ще е, че няма да можете да пиете хапчета ден-два и да ви мине, а ще трябва да промените начина си на мислене и отношението си към живота, за да облекчите собствената си енергия, а оттам и здравето. Този процес ще изисква дисциплина и ще отнеме време.
  3. Определено ще ви се иска да промените работата си, да промените задълженията си и да промените средата от хора, която ви заобикаля. Това ще стане. Процесът ще е успешен, само ако знаете какво реално променяте в себе си и към какво се стремите, защото ако не сте наясно, просто ще си пренесете проблемите от едно място на друго.
  4. Сега е идеалният момент да подредите себе си като идеи и като планове, но и като емоции и преживявания. останете сами със себе си и си дайте време за тази подредба.
  5. Какво е най-позитивното в цялата ситуация? Това е фактът, че ще минем през ситуации, през които винаги сме искали да минем и чак сега ще разберем дали наистина ги искаме или просто сме били подведени и сме действали на базата на илюзиите. Енергията сега ще ни даде да пробваме, да тестваме, да преценим и в последствие да реализираме потенциала си.

Желая ви успех!

318471_198301916905351_198301410238735_428990_520123662_n