Вече усещаме влиянието на Пълнолунието. Енергията на пълнолунието се свързва с кулминацията, с края, с избора, който трябва да направим. Усещаме вече и директния Меркурий, както и наближаващия край на ретроградния Марс. Сякаш от плещите ни ще падне голям товар, а тогава ще започне равносметката на това какво сме научили.

Пълнолунието се случва в знака на Рибите на 26 Август в 11:40ч. Знаците Риби и Дева са едни от най-сложните, защото те ни учат да служим, а това е така сложно за съвременното общество. В този ред на мисли акцентите, които дава това пълнолуние са много важни. Ето ги и тях:

  1. Сега ще ни се наложи да се разделим с илюзиите ни за собствените ни живот и силно да се сблъскаме с ежедневието и проблемите му, ако искаме да продължим успешно по пътя си.
  2. Точно сега можем да осмислим по нов начин темата за работата – какво ни дава, какво ни взима и как искаме да продължим напред в професионален план. Много ценен момент за заключения.
  3. Наранените емоции и физическата болка ще подчертаят връзката ви и за да се справим с физическата болка, то ще е добре да започнем да лекуваме емоциите си.
  4. Много заплетени ситуации, в които логиката не работи, ще бъдат решени на базата на интуицията.
  5. Най-важният момент, който ще подчертае това пълнолуние е това до каква степен можем да служим на себе си и на собствените си емоции, а оттам и на другите. Отговорът на този въпрос ще реши много от проблемите ни и ще ни даде информацията, от която имаме нужда, за да сме щастливи.

Проблемите, които акцентира това пълнолуние, са привидно от ежедневен характер, но са и много важни по отношение на подредбата на живота ни. Сега е моментът както да подредим себе си, така и светът около нас по начина, който ни харесва и ни прави щастливи.

 

Желая ви успех!

318471_198301916905351_198301410238735_428990_520123662_n