19-25 Септември

 

Тази седмица ще сме силно потопени в енергията на идеите. От объркани идеи, които са били възпрепятствани от ретроградния Меркурий, сега ще можем да ги реализираме по един явен начин и да разберем до каква степен вярваме в собствените ни идеи. Тази седмица ще бъде тест за самите нас и това, в което вярваме.

 

Овен  – темата за чужбина може да е особено важно в живота си сега. Това може да е позитивен контакт с чужденци, може да е нова възможност да развитие в чужбина, може да е възможност за пътуване. В момента имате нужда от нова енергия и вдъхновение и именно чужбина много ще ви помогне да ги получите.

 

Телец – седмицата ще ви накара да сте много стегнати и много целеустремени. Няма да имате време за почивка, за мързелуване. Ще бъдете много мотивирани да действате и това поведение ще ви води към успеха, който преследвате. Ако можете да бъдете и гъвкави, както и да не се засягате лесно, то успехът ви е гарантиран.

 

Близнаци – точно сега ще имате възможността да промените плановете си така, че те да се превърнат в успешни начинания. Това означава да се лишите от неправилните хора, от илюзорните планове и от излишните ласкатели. Вие имате нужда от много трезва преценка какво се случва сега в живота ви и само трезвото отношение ще ви гарантира успех.

 

Рак – темата за здравето ще излезе на преден план в живота ти. Тялото много ясно ще ви показва какво трябва да промените в живота ви, за да се чувствате добре. Моментът е добър за прочистване на тялото, за диета, за лек и хармонизиращ спорт.

 

Лъв – важни решения ще трябва да вземете през тази седмица. Ще бъдете поставени в ситуации на избор. От една страна ще работи силно интуицията ви, а от друга страна логиката. Всяко едно решение ви се струва възможно и реално, но не е така – ще трябва да се спрете само на една опция и да я следвате.

 

Дева – ще намерите подкрепа за плановете и идеите си и то от високо поставени хора, които имат власт и ще са склонни да ви подадат ръка. За да се случи това успешно, то трябва да сте много наясно както с краткосрочните, така и с дългосрочните си цели. Не е момент за импровизации.

 

Везни – имате нужда да ви е интересно. Скуката и ежедневието сега могат силно да ви отегчават и да ви лишават от мотивация. Добре е да пътувате, ако имате тази възможност, да посетите нови места и да се запознаете с нови хора. Не е задължително пътуването да е на далече, а е добре да бъде на ново за вас място.

 

Скорпион – темата за образованието ще излезе на преден план в живота ви. Това могат да са ситуации, свързани с децата ви и тяхната адаптация по отношение на училището, това може и да е някакво образование или обучение, през което вие самите трябва да минете и да повишите квалификацията си. Сега е моментът да се отворите за ново знание.

 

Стрелец – много практични и много стабилни ще бъдете по отношение на финансите през тази седмица. Ще харчите само за важни неща и то, ако наистина си струва. Добре е да бъдете пестеливи точно сега, защото парите са енергия, а вие имате нужда от тази енергия и сигурността, която тя ви дава.

 

Козирог – сега е моментът да реализирате плановете си за преместване, за пътуване, за промяна на енергията в дома и живота ви. Прекалено много застояла енергия има в живота ви в момента – тя трябва да се раздвижи, за да се чувствате добре.

 

Водолей – тази седмица силно ще разширите кръгозора си – нещо си отива от живота ви и на него място идва новото. Ако планирате да си смените работата, то сега е идеалният момент. Тази промяна, обаче, трябва да е много осъзната и да знаете по каква причина я правите и какво искате да постигнете. Ако не си отговорите на тези въпроси, просто ще си пренесете проблемите от едно място на друго.

 

Риби – навлизате в един етап от живота ви, който може да ви плаши, защото се свързва с идеята за раздяла. Това може да е разяла с човек, с работа, със стари и отминали модели на живот. Новата енергия ще ви направи много щастливи, когато се осмелите да я прегърнете, но преди това много трудно ще пуснете старата.