Есента започва в едно чудесно новолуние в знака на Везните. То ще се случи на 09 Октомври 2018ч. Темата за връзката ни с другите, но и със самите нас, излиза на преден план. Спиособността ни да се объркваме емоционално, както и стари проблеми от емоционалния ни живот ще са още по-силно подчертани. благодареие на ретроградната Венера. Чудесният елемент от цялото събитие идва от факта, че ще можем да подобрим тази връзка, да пуснем старата енергия и да се насочим към новата.

Нека да обърнем внимание и на най-важните моменти, свързани с този астрологичен феномен:

  • Това е чудесен момент да потърсим баланса в живота ни и да отдалчеим от крайностите. Това, което ще спаси трудните взаимоотношения, са компромисите, а не идеята кой колко е прав.
  • Докато в една връзка – било то професионална или лична, всеки тегли в своята посока, нещата няма да се получат. Добре е да погледнете в една посока, която да е обща и която ще донесе и на двете страни добро.
  • Хармонията ще се постига на базата на общуване и на комуникация. Няма как другата страна да се досети какво ви е причинила, ако не й споделите. Типичното поведение сега може да е – ще те отхвърля, без да говоря с теб, за да не ме отхвърлиш ти, когато говоря с теб.
  • Чудесен момент за внасяне на малко естетика и хармония както по отношение на дома и на работното място, така и по отношение на собствената личност.
  • Започва един нов момент на сътрудничество в живота на всеки човек. Това ще е тази сфера от живота ни, в която ясно усещаме, че не можем да се справим сами.

Това Новолуние носи много позитивна енергия и искрено ви пожелавам да можете да й се насладите.

318471_198301916905351_198301410238735_428990_520123662_n