Тази седмица се характеризира с подчертана мекота и деликатност. Тази енергия ще се цени от другите, с нея ще се постигат най-големите успехи.  Колкото по-добре се държите с другите, толкова по-добре ще се държат те с вас.

 

Овен – продължавате да сте потопени в среда, която не се контролира от вас. Има толкова много мнения, грешни посоки и липса на информация, а в тази ситуация вие трябва да си прокарвате успешно пътя. Това може да доведе до забавяне по отношение на плановете ви.

 

Телец – през тази седмица ще имате възможност да си зашиете емоционалните рани. Това означава да си обърнете внимание на себе си и на емоционалните процеси, които протичат във вас. Зашиването ще стане чрез разбиране на естеството на тези процеси. Така можете да постигнете мир в душата си.

 

Близнаци –късметът е на ваша страна. В момента можете да реализирате успешно всичките си идеи. Идеален момент за нови инициативи и планове, за преместване, за пътуване в чужбина. В момента сте в стихията си, възползвайте се.

 

Рак –  всяко едно преместване може да е напрегнато за вас. Нито е време за почивка, нито за ваканция, нито за пътуване. Имате нужда да останете сами със себе си и да усетите добре как се чувствате. Всяка една непозната среда може да ви плаши.

 

Лъв – тази седмица ще е много интересна за вас. Интересното ще се крие в неочаквания й характер. Няма да можете да планирате събитията, а само ще можете да ги следвате. Някои от събитията ще ви зарадват по неочакван начин, другите ще ви обезпокоят, но все ще е интересно.

 

Дева – идеален момент да договорите по нов и то по-добър начин партньорските си отношения. В личен план това ще означава да седнете и да поговорите с човека до вас и да изгладите отношенията, а в професионален план означава, че можете да договорите увеличение на парите и заплатата си.

 

Везни – тази седмица ще бъдете поставени в трудна ситуация на избор. Винаги е хубаво, когато човек има избор, но е трудно, когато не може да се спре на някоя от опциите – това ще се случи с вас. Многото варианти ще ви объркват. Следвайте логиката – този път тя ще ви помогне.

 

Скорпион – в момента е много важно да подготвите почвата за промените, които сте планирали в близко бъдеще. Трябва да разберете кой е с вас и кой е срещу вас и да си намерите съюзници. Точно в момента е много важно да направите добър план, а чак след това да действате.

 

Стрелец – точно сега от вас се изисква да намерите средната точка между дългосрочните ви планове и краткосрочните. Това означава да направите бъдещето по-близко, а настоящето по-интересно. В момента може да полагате основните на дългосрочни планове в живота ви.

 

Козирог – сякаш другите не ви чуват или не уважават мнението ви. Може да усетите, че колкото и да се стараете сякаш другите не ви разбират и пренебрегват това, което им казвате.  Не се ядосвайте, може би има нещо, което вие не сте изпипали в комуникацията или го пропускате.

 

Водолей – чрез дипломация и избягване на конфликтите ще можете да постигнете целите си успешно, особено ако те са насочени в помощ на другите хора.  В момента можете силно да усетите, че искате да давате и да зарадвате другите.

 

Риби – проблемът при вас през тази седмица ще бъде поведението ви да се предоверявате на хората. Много ви се иска да виждате хората така, както си ги представяте, но ако правите така, ще се отдалечите от реалността и ще се изпълните с разочарование. Преди да молите за помощ, питайте дали може да ви бъде оказана.