Когато говорим за кардинални знаци и за промяна, свързана с тях, винаги имаме много интересни и често предизвикателни сценарии. Самото понятие кардинална промяна може да бъде плашещо.  Може би вече разбрахте, че става въпрос за пълнолунието, което ще се случи в знака на Овена. Това пълнолуние ще ни накара да осъзнаем собственото ни място в партньорствата, които имаме и да преценим дали тази позиция ни устройва или искаме да я променим. Ако искаме, ще имаме тази възможност.

То ще се случи точно на 25 Септември в 00:24. Ето ги и важните неща, които трябва да знаем за това пълнолуние:

  1. Пълнолунието ще отприщи много мощна енергия и това, което сме задържали в себе си ще излезе на преден план. Конфликтът може да е основният инструмент при проблеми в отношенията. Не се плашете от него, а го приемете като нещо пречистващо. Най- накрая ще можете да кажете това, което ви тежи.
  2. Сега ще трябва да изявите себе си по един ясен и достоен начин, ако искате да не живеете в хаос и постоянно объркване. Става въпрос както за личните отношения, така и за професионалните. За тези хора, които са свикнали да тичат между капките ще е сложно, но ще е още по-важно да могат да заявят себе си, желанията и нуждите си.
  3. Ще бъдем крайни за хубаво или за лошо. Ако намерим диалог и път към другата страна ще продължим, но ако не намерим, можем да се разделим с хора, с които сме споделяли пътя си до момента.
  4. Това пълнолуние ще даде много неочаквани обрати и много изненади. Тези хора, на които вече „чашата ми е преляла” ще действат по изключително запомнящ се начин, дори и това да създава много стрес и напрежение за хората около тях.  Това е моментът, в който „аз-ът” ще избухне по един ясен начин и ще заяви себе си.
  5. Пригответе се за битка. Това ще е битката със самите вас, а резултатът ще засегне връзката ви с другите хора. Картите ще бъдат поставени на масата, а както трябва ще бъде изговорено, пък каквото ще да става.  Ще въстанем срещу себе си и поведението ни до момента, за да променим и да подобрим отношенията с близките до сърцето ни хора.

Няма да е лесно, но ще е много интересно.

Желая много късмет на всички!

318471_198301916905351_198301410238735_428990_520123662_n