Прогноза

17-23 Октомври

 

Енергията на новолунието се усеща много силно и именно през тази седмица ще се вземат важните решения, които засягат личностното ни израстване и идеята дали ще го правим самостоятелно или заедно с друг човек.

 

Овен – егото ще се изразява най-добре чрез сътрудничество. Това означава, че няма да е важно кое е прав и кой е крив, а ще е важно да се постигне успешно общата цел и всички да са доволни.  Това е седмица, в която ще ви се наложи да преглътнете много неща и да се правите, че не забелязвате това, което не ви харесва.

 

Телец – много трудно ще понасяте агресията сега. Тя може буквално да ви разболява. За да се излекувате не пийте хапчета, а се опитвайте да я премахнете от живота си, да поговорите с хората, които я предизвикват и да намерите решение на проблема.

 

Близнаци – идеите ви ще се реализират успешно сега, но не и по начина, по който сте си представяли.  Плановете ви ще се променят по независещи от вас обстоятелства, а вие ще трябва да демонстрирате колко сте гъвкави и адаптивни към новата ситуация.

 

Рак – семейните отношения могат да не са така подкрепящи както ви се иска. Тази седмица ще изисква от вас самостоятелност и умение да заставате зад решенията си. Този факт може да ви кара да се чувствате уязвими, но ще ви научи и на сила.

 

Лъв – известна доза раздразнителност може да е характерна за живота ви в момента. Нещата не се случват по вашия начин, прекалено много мнения и съвети поучавате и това може много да ви дразни. Малко повече дипломация няма да ви е излишна през тази седмица.

 

Дева – седмицата може да е много интересна и много неочаквана за вас. Колкото и да сте подредени, тази седмица нищо няма да зависи от вас. Промените просто ще ви се представят, а вие ще трябва да ги приемате и да намирате позитивното в тях.

 

Везни – компромисите няма да ви помогнат през тази седмица  – ще ви се наложи да говорите ясно и открито за това какво чувствате и какво ви притеснява. В противен случай хармонията няма как да бъде възстановена и отношенията ви ще бъдат много тежки и изтощителни.

 

Скорпион – това е вашата седмица. Вие сте събрали цялата енергия и можете да направите от нея каквото си искате. Седмицата е добра за успех при всякакви взаимоотношения, особено  в бизнес и сексуалните ви връзки. Сега можете да блестите по един несравним начин.

 

Стрелец – тази седмица може да е като тичане с препятствия за вас. От една страна – ако скачате на високо – може да е забавно и да нямате проблем, но от друга страна ако не умеете да тичате и скачате, можете да имате сериозно забавяне във всеки един аспект от живота. Тази седмица ще ви тества до каква степен сте подготвени за предизвикателствата, които има живота за вас.

 

Козирог – силна доза на несигурност ще ви обхване през тази седмица. Всичко това, което си бяхте подредили до момента и ви караше да се чувствате добре, ще бъде разбъркано и подредено с помощта на другите. Гответе се за промени и то големи промени, които ще са ви подсказани отвън.

 

Водолей – ако имате проблеми с някого през тази седмица, това ще е със самите вас. Много задържана агресия има в живота ви и сега ще иска да намери начин да излезе навън и да се освободите от нея. Трудно ще ви е да решите дали да се карате открито с хората или да продължите да мъчите себе си. Решението е само ваше.

 

Риби –истината е, че тази седмица ще трябва да разчитате основно на себе си. Доверието, което ви се иска да дадете на другите, няма да бъде оправдано по различни причини. Ако имате проблем, то ще трябва да го решите сами, а мнението на другите може просто да ви обърква.