Може би всички усещате енергията на тези дни. Тя е много наситена, по един особен начин напрегната и като цяло изтощаваща. Под повърхността се случват толкова много неща, а когато излязат на повърхността, тогава може да имаме ураган и буря.

Всичко това се дължи на съвпада на планетите Марс и Плутон, който се случва в момента. Най-силно тази енергия ще бъде усетена от хората, които имат аспект между тези планети в картата си.

Страстите излизат на преден план и те могат да нарушат хармоничните взаимоотношения и комуникацията. Всеки може да е особено рязък по свой начин и така да нагрубява другите.

Ако успеете да изразявате агресията си навън, то може да ви олеква. Това може да става чрез спорт, чрез плач, чрез викане или някаква друга форма, под която да покажете, че сте гневни и нямате желание за задържате този гняв в себе си. Затова медитирайте, спортувайте, движете се.

Ако не успеете да направите това, тогава ще задържите тази енергия в себе си, ще се чувствате много изтощени, може много да ви се спи, но това няма да е лек и приятен сън, а изтощително преживяване в легнало положение. Спотаения гняв сега може да провокира редица здравословни проблеми. Не реализираната агресия ще ви кара да се пръснете, а това може да ви постави в излишни конфликтни ситуации.

Тъжното е, че тази енергия се отнася до всеки един от нас. В този ред на мисли ние ще трябва както да сдържаме собствения си нрав, така ще трябва да се опитваме и да балансираме отношенията с другите.

Кулминацията на напрежението е тази седмица, а след това ще започне да отшумява.

Положителното на този аспект е, че той все пак генерира много голям потенциал за действие. Ако го използвате по един конструктивен начин, то можете да постигнете много.  Затова ако имате импулс за действие, то действайте!

318471_198301916905351_198301410238735_428990_520123662_n