Прогноза

24-30 Октомври

 

Това ще е една много емоционална седмица, в която ще ни се наложи да се замислим с какво трябва да се разделим в живота си, защото за нас то вече е голям товар и не можем да продължим напред, ако то не си отиде от живота ни. Осъзнаването на този факт може да не е лесен и да имаме нужда от повече време да се справим с емоционалната загуба.

 

Овен –седмицата може да ви донесе много успех, особено ако планирате да осъществите контакт с чужбина. Това може да е някакво ново обучение, а може и да е някаква бизнес инициатива, която да развиете в бъдеще. Много важно ще бъде да избере правилния партньор, с когото да реализирате тези идеи.

 

Телец – точно сега може да се чувствате емоционално напрегнати, а това може да се отрази по един сложен начин на физическото ви здраве. Алергии, проблеми с лекарства, трудно определяне на диагноза – това могат да са сценарии, които се случват в живота ви сега.

 

Близнаци – много от мечтите ви започват да се изпълват и сега с изненада ще разберете дали сте готови за тях и дали точно това, за което сте мечтали ще ви направи щастлив и ще ви накара да се чувствате добре.

 

Рак – тази седмица жизнената ви енергия може да намалява и да се чувствате много изтощени. Добре е да намирате време за себе си, да си почивате и да се храните добре. Не се претоварвайте и поемайте само толкова задачи, с колкото можете да се справите.

 

Лъв – много романтични можете да бъдете през тази седмица. Имате нужда от близост и ще се постараете да я намерите. Ако нещата не се случват напълно по вашия сценарий, все пак, не драматизирайте и не се правете на най-голяма жертва, а се въоръжете с търпение.

 

Дева – силна творческа енергия ще ви споходи тази седмица. Ако се занимавате с изкуство, с музика, с театър, то тази седмица може да бъде много силна за вас. Сега е моментът да се обърнете към личните си таланти, да ги оцените и да представите на света по един позитивен начин.

 

Везни – много голямо желание може да имате сега да правите дългосрочни проекти. Може да искате да планирате събития за следващата година, почивки, празници. Не го правете, защото каквото и да направите сега в тази посока, то ще се обърка много сериозно в последствие.

 

Скорпион – точно сега ще бъдете особено чаровни и забележителни и много лесно ще постигате целите си.  Ако бъдете и достатъчно дипломатични и разбиращи, то никой няма да може да се изправи на пътя ви и успехът ви ще е гарантиран.

 

Стрелец –тази седмица може да донесе големи емоционални заблуди в живота ви. Слушайте какво казват другите хора за любимия ви човек, за партньора и дори да не им вярвате първоначално, то помислете, че казват част от тази истина, която не ви е приятно да приемете.

 

Козирог – промените в живота на вашия партньор ще дадат промени и във вашия живот. Може да не сте готови за тях и да ви стреснат. Може да преминете през конфликти с другите и да се изправите пред собствените ви страхове, но всичко това ще е за добро. Ще го разберете след време.

 

Водолей – голям сблъсък може да се случи между вас и авторитетите в живота ви – шефове, родители, ментори, учители. Независимо дали сте прави или не, вие ще трябва да се съобразите с волята на по-високо поставените над вас хора и това може никак да не ви хареса. Седмицата ще ви даде ценен урок по примирение.

 

Риби –съчувствието ви може да изиграе лоша шега, особено ако става въпрос за финансова помощ. Ако дадете пари на заем, то трябва да знаете, че скоро няма да ги видите обратно и това не трябва да ви разочарова. Или помагайте безусловно сега или откажете помощ.