Прогноза

14-20 Ноември

 

Започваме седмицата с една супер луна в Телец, която е и част от пълнолунието. Хем е начало, хем носи идеята за края.

 

Енергията на тази седмица може да се сравни с цветен пластелин, от който всеки знак ще може да си направи такава фигурка, която най-много да го радва, натъжава или успокоява. Всичко е въпрос на избор и на умения.

 

Овен – късметът е на ваша страна през тази седмица. От една страна той ще ви освободи от стари и то неприятни ситуации, хора, връзки. От друга страна ще ви даде чувство на свобода, което може да се превърне в мотивация за действие. Много позитивна енергия ви очаква.

 

Телец – сега ще можете да постигнете тази стабилност, от която имате нужда, но това ще се случи на базата на сътрудничеството. Другите хора много ще ви помагат, ще ви подкрепят и ще ви карат да се чувствате добре. С тяхна помощ можете да постигнете редица подобрения в живота си.

 

Близнаци – много комуникативни и убедителни можете да бъдете през тази седмица, а това ще накара другите хора да ви слушат със захлас. По този начин, и то много лесно, можете да прокарате идеите ви и да убедите всички в правотата си.

 

Рак –  редица промени са на ход в живота ви. Този процес може да не ви се струва лесен, защото предполага раздяла с познатото и сигурното. От една страна ще искате промените, но от друга страна ще трябва да се борите със страховете си.  Само от вашето решение и силата, с която се справяте, зависи как ще продължите напред.

 

Лъв – отношенията с приятелите ви ще излязат на преден план. Там може да има заплитания от миналото, които сега ще трябва да бъдат разплетени. Това може да доведе до конфликти и напрежение, но в крайна сметка, когато енергията оттече, всичко ще се успокои и нормализира.

 

Дева – много голям потенциал за успехи носи тази седмица за вас, особено по отношение на професията ви. Сега можете да сте правилно забелязани и оценени, а това може да се превърне в някаква промоция в работата, подобряване на парите, а оттам ще дойде и подобрение в самооценката ви.

 

Везни – трудно ще съвместявате отговорностите си в личен и в професионален план. Можете да имате чувството, че постоянно ви дърпат отнякъде и имат нужда от вашето внимание, но вие нямате сила да бъдете на всички места, където сте желани. Намерете време за себе си, защото можете сериозно да се изтощите.

 

Скорпион – можете да усещате енергията на тези седмица като тичане с препятствия. Да, от една страна вие определяте скоростта и бързината, но не вие определяте препятствията. Бъдете готови някои от плановете ви да се забавят, а други да не се реализират. Това ще е полезно за вас, защото ще ви даде време да погледнете на целите си от един различен ъгъл.

 

Стрелец –  лесно ще съберете енергията си и ще я насочите в правилната посока. Никой няма да може да ви спре по отношение на постигане на успеха. Това, което може, обаче, да ви обърка е избора, пред който ще сте изправени. Трудно ще ви е да решите коя опция да изберете от многото. Ако не можете да се справите сами, то посъветвайте се.

 

Козирог – седмицата носи много позитивна енергия за вас. Има възможност това, което много сте искали да се случи в емоционален план, сега да стане факт. Това може да е подобрение в отношенията с близките ви или някаква позитивна емоционална изненада.  Енергията на тази седмица ще ви зарадва.

 

Водолей – трудно ще правите планове през тази седмица, защото всичко ще се променя по един много остър и не зависещ от вас начин. По-скоро промените ще се случват преди плановете ви, а вие ще трябва да ги следвате и да се съобразявате с тях.

 

Риби – голяма стабилност може да ви даде енергията на седмица, а това ще ви помогне да реализирате плановете си по един много добър начин. Сега вие сте много по-отговорни и организирани от друг път и това може да ви даде голям тласък в социален план.