Тази година беше посветена на очевидните скрити истини и на това,  което не ни казват във възпитателния процес, но без да го знаем, ни е трудно да продължим щастливо напред. Това са очевидни истини, с които се сблъскваме всеки ден, но рядко си даваме сметка за тях и затова те остават скрити.

Направих тази лекция, защото разбрах, че енергията на много хора е блокирана и това се отразява на рождената им карта – просто тя не дава правдоподобна информация за тях. Това се случва, когато човек не е себе си, поел е грешка роля в живота си и или усилено се опитва да угоди на някой авторитет в живота си, без да си дава сметка, че така пропилява собственото си щастие.  

Преди да говорим за рождената ви карта и нейния потенциал е важно да анализираме родовата ви енергия и програмите, които вече са активирани в живота ви посредством родовата, семейната и личната карма. Понякога тези програми са по-силни от вас и първо трябва да се справите с тях, за да можете да достигнете до себе си и до личното си щастие.

Вашият живот зависи от всеки един избор, който правите. Той го определя и ви повежда в определена посока. За да сте в правилата посока, обаче, трябва да сте себе си. Задачата на всеки един от нас е да бъде себе си в този живот, да следва пътя, който му е отреден от зодията, от позицията на Слънцето, но за това се изисква смелост и не всеки е готов да я приложи в живота си, затова и толкова много хора не се идентифицират със зодията си и не разбират как астрологията може да им е полезна.

Преди да стигнем до вашата личност, трябва да разгледаме родовата ви енергия и уроците, които тя носи. Естествената реакция би била :”Ама това не ме интересува?” Ще ви разочаровам с отговора и ще кажа, че не само ви интересува, но вие носите лична връзка с всеки един член от семейството и рода ви. Душата ви носи договореност, че се наема с тези проблеми и ще се опита да ги реши.  Вие сте този, който се е родил след родителите ви, бабите и дядовците ви и носите от уроците на всеки един от тях.

Има много хора, които имат отличен потенциал за партньорство, любов и деца според рождената си карта и индивидуалния си път. Тези хора, обаче, никога не постигат тези цели, именно защото са жертви на големи заплитания в родовата енергия и просто не могат да стигнат до себе си и да реализират това, което „им е писано”. Затова трябва външна помощ, която да ви помогне да видите ситуацията под различен ъгъл, защото може би точно в този ъгъл, който сами не можете да видите, се намира изхода.

Това са само част от очевидните скрити истини. На живите консултации ще говорим за вашите, лични, очевидни скрити истини и за пътя, който ще ви отведе към това да бъдете себе си, а оттам и до личното щастие.

Искам сърдечно да благодаря на всички, които присъстваха на тази лекция. За мен тя беше заключителна. В нея се съдържаха всички теми, за които си говорихме през последните две години и половина. Тя постави и началото на един нов тип общуване с вас, който ще се развие и през следващата година.

Благодаря ви още веднъж,

Хули Леонис

img_1966 img_1967 img_1975 img_1992 img_1995 img_2011