28 Ноември – 04 Декември

 Силно начало ни предстои през тази седмица. Още във вторник ще сме свидетели на новолуние в знака на Стрелеца.  Това е идеалният момент за едно ново начало, особено ако планирам сътрудничество с чужбина, ново обучение или ни предстоят важни преговори или юридически дела. Това новолуние ще ни помогне и да променим гледната си точка по един нов, позитивен начин.

От друга страна, през тази седмица, темата за сътрудничеството и работата с другите хора ще излезе на преден план. Хора, които са работили до момента сами, ще имат нужда от подкрепа, а такива, които са били в колектив, ще трябва да се изявяват по един индивидуален начин.  Съчетаването на идеите за аз и ние ще е основата на тази седмица.

Овен – трудно ще ви е да работите в колектив през тази седмица. От една страна колегите ви могат да ви се струват безотговорности, а от друга страна задачите от шефовете ви могат да ви се струват неясни.  Не поемайте отговорност там, където не ви се иска, а просто наблюдавайте какво се случва.

 

Телец – скоростта в живота ви може силно да се увеличи и да не се чувствате на мястото си. Хората могат да ви се струват прибързани и повърхностни, а процесите в живота ви да се случват, без да можете да им влияете и да ги контролирате. Може би е добре и вие да се активирате през тази седмица и да увеличите темпото.

 

Близнаци – около вас ще се леят много лъжи, ще има опити за измама. Опитайте се да седите на страна от всичко това, защото дори и бидейки невинни, всичко може да се обърне срещу вас в неподходящия момент. През тази седмица е добре да се правите на не чули и не видели.

 

Рак – любимите ви теми за дома и семейството ще излязат на преден план. Може да усетите колко много искате да сте сред близките си. В момента имате нужда да се чувствате сигурни и приети, а не да се сърдите и да таите обида към близките си. Може би сега е добре вие да направите първата крачка на помирение към другите.

 

Лъв – темата за забавлението излиза на преден план в живота ти точно сега. До момента имахте много отговорности и минахте през много работа и задължения. Сега е моментът да разберете как да релаксирате по добър начин и това да ви позволи да заредите батериите си, за да сте готови за нови подвизи през новата година.

 

Дева – погледът ви ще е силно насочен към бъдещето и ще се опитвате да правите дългосрочни планове. Това, по-скоро, ще са мечти, отколкото реалност. За да имате успех в бъдеще, то трябва още сега да започнете да работите в тази посока стъпка по стъпка.

 

Везни – тази седмица можете да се чувствате особено сами, дори и да сте във връзка, колектив или партньорство. От една страна ще усещате, че не сте правилно разбрани, а от друга страна ще искате да се освободите от всички ограничения, които ви дават трудните връзки. Ще ви се иска да сте конфликти, но все пак не забравяйте, че можете и да сте дипломатични.

 

Скорпион – преговорите за пари ще излязат на преден план в живота ви. Това могат да са разговори с партньора ви, с шефа или просто да договорите нови джобни за децата си. Със сигурност от вас ще се иска повече, отколкото искате да дадете. Бъдете обаче диалогични и се опитайте да разберете нуждата и на другата страна.

 

Стрелец –задълженията ще ви идват малко в повече през тази седмица и ще ви е трудно да се справите с тях. Това означава да не се правите на добри и да поемате повече отколкото може да понесете. Щадете себе си и намерете някой, с който да си поделите отговорностите.

 

Козирог – това може да е седмицата на изцелението за вас. Това може да е както физическо облекчение на болки, така може и да е някаква емоционална болка, която ще си отиде от живота ви. Всичко това ще ви накара да се почувствате много добре.

 

Водолей – през тази седмица трябва да бъдете особено внимателни. Има вероятност да влезете в конфликт с неподходящите хора и това да ви изиграе лоша шега както в личен, така и в професионален план. Ако имате прекалено много недоволство и агресия в себе си, ходете в гората и крещете или спортувайте, но не влизайте в открит конфликт, особено с авторитетни личности.

 

Риби – събитията, които се случват в живота ви сега, ще изискват много сериозно отношение. Може и да не ви харесват, може да не сте съгласни с това, което ви се случва и ви нареждат авторитете в живота, но сега няма да имате избор. Приемете ситуацията каквато е и изследвайте какво ви дава тази нова ситуация.