Прогноза

05-11 Декември

 

Последният месец от годината носи голяма динамика и още сме далече от почивката и безгрижното отношение. В момента е важно да се концентрираме над промените, които се случват в живота ни, а те водят до нови отговорности и задължения. Именно с тях трябва да се справим сега.

 

Овен –  много неочаквани промени са на ход в живота ви сега. Те ще се отнасят до плановете ви, до взаимоотношенията с другите, до начина, по който се чувствате. Техният характер може да бъде много позитивен, ако приемете, че те са за добро и много труден, ако се опитвате да им противодействате.

 

Телец – тази седмица ще ви накара да се насочите към всичко това, което не сте успели да свършите през изминалата година. Всяка една дейност, която под някаква причина е била забавена или забравена, сега ще трябва да се довърши.

 

Близнаци – трудна енергия ви предстои. Може да се чувствате ограничени, да нямате възможност да изразите волята си, да се чувствате неразбрани и потиснати. Волята на другите хора в живота ви ще е много по-силна от вашата собствена. Просто се съберете като енергия, това ще ви помогне да минете през този период.

 

Рак – много напрегната в емоционален план може да бъде седмицата за вас. Ако сте разделени от дома и семейството, това може да ви тежи и да ви кара да се чувствате сами и изоставени. Опитайте се да бъдете с близките си на празниците и да се сдобрите с тях, ако имате пререкания.

 

Лъв- сътрудничеството ще ви даде много нови възможности и ще можете да постигнете много повече, когато получавате помощ и подкрепа, отколкото ако действате сами. В момента е важно да насочите енергията си към това да намерите правилните партньори.

 

Дева – успехът при вас ще се крие в доброто общуване и начина, по който се държите с другите хора. Сега е важно да сте дипломатични и да не критикувате излишно. Вие имате нужда от другите хора, затова и вие трябва да намерите позитивния начин да се доближите до тях.

 

Везни – това може да е една много бляскава седмица за вас, в която вие да можете да изпъкнете и да бъдете забелязани по един позитивен начин. С чар и обаяние, в момента, можете да постигнете това, към което се стремите и никой няма да може да ви попречи.

 

Скорпион – през тази седмица е важно да съберете всички пари, които другите ви дължат и да не давате нови. В момента имате нужда да си съберете енергията, а част от тази енергия се свързва с парите, които сте дали и ви липсват. Разбира се, седмицата е непрепоръчителна за теглене на кредити и заеми.

 

Стрелец – късметът е на ваша страна. Той ще ви позволи както да се освободите от ненужни стари ограничения, така и да насочите енергията си в нова посока на развитие. Седмицата е чудесна за общуване, за пътувания и за обучения.

 

Козирог-  силата е с вас точно сега. Имате възможност да докажете на другите на какво сте способни. Ще го направите по един сигурен и категоричен начин, а това ще е и пътят към успеха за вас.

 

Водолей – през тази седмица може да се сдобиете с тази авторитетна подкрепа, от която се нуждаете, за да реализирате плановете си. До вас ще застанат правилните хора и ще ви подадат ръка, а това ще ви даде сигурност и ще ви накара да се чувствате силни. Време е за действие и сътрудничество.

 

Риби – известна трудност с концентрацията може да е характерна за вас през тази седмица. Това може да се отрази на работата ви, на ежедневните ви задължения, но и на шофирането. Бъдете много внимателни във всяка една ситуация и не поемайте излишни задължения и отговорности, с които не можете да се справите.