Стигнахме и до последното новолуние за тази година. Новолунието е на 29 Декември в 08:53ч. То се случва в сериозния знак на Козирога и точно такова поведение се изисква от нас-сериозно. С други думи ще трябва да направим равносметка за изминалата година, да си дадем сметка какво сме постигнали и какво не сме и да начертаем план как да стигнем до това, което още нямаме.

Сега ще разгледаме основните моменти, които са важни по отношение на това Новолуние.

  1. Добър момент е да си дадем сметка какво сме постигнали в социален план, в работата и кариерата и да преценим дали сме доволни или нещо ни липса да сме. Добър момент е  за осмисляне на посоката и за намиране на нов път за социална реализация.
  2. Реално ще осъзнаем, че всички проблеми се намират в самите нас и в страховете, които носим. В момента се активира много силно страха от провал, който ни пречи да сме смели и да постигнем това, което искаме. Ако искаме успех, то първо трябва да поработим над този страх.
  3. Ролята на бащата и връзката с него са много важни в настоящия момент. Сега е добре да простим на баща си и да изгладим отношенията с него, ако имаме разногласия или конфликти. Ако не сте виждали баща си отдавна, то потърсете го именно сега.
  4. Колкото и да се опитваме да бягаме от отговорности, те сега сами ще се появяват на вратата ни и ще ни се представят, защото трябва да ги приемем. Първата отговорност е към самите нас и решенията, които взимаме за себе си. След това идват отговорностите към другите.
  5. Новолунието в Козирог ни дава възможност да направим сериозни планове, които да реализираме през новата година. Те ще се базират на нашата лична отговорност и на амбицията ни. Сега е моментът да разберем за себе си какво за нас в личен социален успех. Мнението на другите ще ви е ненужно, затова не го слушайте, а слушайте себе си.

 

Намираме се в един важен момент, с който можем да разберем дали сме готови за успеха такъв, какъвто го искаме или сме още прекалено малки за него. Ако сме готови, то трябва да поемем отговорността за него. Ако не сме, то трябва да се погрижим за себе си и да порастем.

 

Весели празници!

318471_198301916905351_198301410238735_428990_520123662_n

Save