Прогноза

2-8 Януари

 

Връщането към реалността няма да е лесен процес. Предизвикателно ще е влизането в динамиката на ежедневието, но пък ще е наложително. През тази седмица много повече ще чувстваме, отколкото да анализираме.

 

Овен –правилата на другите на са вашите правила, а това, че трябва да се съобразявате с техните правила, може особено да ви дразни. Имате чувството, че другите са спирачката, която не ви позволява да вървите напред. Това е така, но и се замислете от какво ви предпазва.

 

Телец – имате много голяма нужда да раздвижите енергията в живота ви. Това означава да направите малки ремонти, да подредите мебелите по нов начин, да изхвърлите ненужните и стари дрехи – просто да позволите на блокираната енергия да се раздвижи.

 

Близнаци – много добре протича комуникацията в живота ви в момента. Готови сте да кажете какво искате, да го заявите и да го изискате. Трябва да внимавате обаче и да изчакате по отношение на новите планове и промени в живота ви, защото Меркурий все още е ретрограден.

 

Рак – много топла в емоционален план може да бъде тази седмица за вас. Възможно е да има един много силен и осезателен уют в отношенията ви с другите хора. Бъдете приветливи и добронамерен и така ще се превърнете в тази приятна компания, от която другите имат нужда.

 

Лъв – енергията на седмицата ви е много чужда. От една страна е прекалено рамкирана, от друга страна прекалено емоционална, а вие не искате да се впишете в нито един от тези сценарии.  Не е необходимо да действате, просто наблюдавайте.

 

Дева – бавно и трудно ще влезете в ежедневните ви задължения в социален план. Не бързайте, дайте си време и не поемайте нови задачи през тази седмица. Имате нужда от адаптация и от време да ускорите собствената си енергия.

 

Везни – през тази седмица ще бъдете изправени пред редица избори, а на вас може да ви е трудно да се спрете само над един.  Посветете времето си на анализ и на логична преценка и чак когато сте готови, тогава правете този избор. Може да ви отнеме повече време от това, което предполагате.

 

Скорпион – през тази седмица можете да бъдете по-добри от обикновено. Това се дължи на факта, че в момента имате особено голяма нужда от топлина и от обич, както и от присъствието на хората, които са близки до сърцето ви. Ако задържате някаква болка, то споделете я, за да ви олекне.

 

Стрелец –  склонни сте да се самозаблуждавате през тази седмица, а това може да се отрази по негативен начин на личните ви взаимоотношения. Не лъжете, но и не позволявайте да бъдете лъгани. Само истината може да ви помогне в момента.

 

Козирог –много мощни процеси протичат в живота ви през тази седмица. Единият сценарий е да промените всичко в живота ви по един кардинален начин и да използвате енергията си за трансформация. Ако не успеете да направите това, възможно е да сте особено крайни, избухливи и трудни за контролиране.

 

Водолей – темата за сигурността излиза на преден план в живота ви. В момента е много важно да се замислите над парите – имате ли ги, нямате ли ги, нуждаете ли се от още и как може да ги изкарате. Парите ще са пряко свързани с темата за сигурността в живота ви.

 

Риби – седмицата е отлична за всякакви любовни дела. Може да започнете нова връзка или да подредите старата така както ви харесва. В момента сте особено чувствителни към болките на другите и това може да ви помага да ги разберете по-добре. Точно това качество ще ви помага много в любовен план.