Знаците

Овен: новата година ще е много интересна за вас, ще ви носи много неочаквани моменти и много изненади – някои от тях позитивни, други неочаквано напрягащи. Ако сте откровени и честни с партньорите си няма за какво да се тревожите, но ако не сте, измамите ви ще блеснат така, че всички да се заслепят.

Това е година, която ще ви даде много нови възможности. Един етап от живота ви приключва, а друг започва. Вашата задача е да се обърнете към себе си и да прецените какво искате да запазите от миналото и с какво трябва да се разделите, за да сте щастливи в настоящето. 

Телец: тази година ще ви потопи в мечти и в желания за позитивна промяна. Първо се започва с мечтите, а след това бавно ще стигнете и до реализацията.  Трудно ще ви е да осъществите мечтите си сами, затова ще се ориентирате към тези хора, които могат истински да ви помогнат. Пазете се от измамни партньори, защото илюзиите ви често ще ви карат да виждате човека по начин, който на вас ви харесва, но не е реален.

През тази година когато говорите, думата ви трябва да си тежи на мястото, защото ако не е така лесно ще губите авторитета си и хората ще бъдат предпазливи към вас. Давайте обещания, които наистина можете да спазите.

Близнаци: веселото отношение към живота и пренебрегването на проблемите ще останат в миналото. Редица събития в живота ви ще ви покажат колко отговорни и дисциплинирани трябва да бъдете. Конфликтите с най-близките до вас хора ще ви дадат една различна гледна точка за самите вас. Това ще е една правдива гледна точка, която до момента може да сте намирали за несериозна и грешна, но реално сте си скривали главата в пясъка до проблемите.

Годината ще ви разтърси като самочувствие и самоувереност. Това не означава, че ще сте лишени от тях, напротив, ще започнете да виждате себе си по нов начин, да се чувствате по нов начин и да цените себе и другите по нов начин.

Рак: тази година ще ви накара да действате, да бъдете смели и да поемате рискове. Всичко това може да ви плаши, да не се чувствате сигурни и да не знаете точно как да действате. Ролята на мъжете ще е силно подчертана в живота ви по един позитивен начин. Те ще са опората, от която се нуждаете, за да действате решително напред. Това може да е баща ви, брат ви, приятел/партньор или бъдещият ви съпруг.

Тази година ще ви накара да търсите помощ в моментите, в които не можете да се спарите сами. За да сте активни и решителни в търсенето на помощ, то такива моменти ще изобилстват. Не бъдете сърдити и крайни с хората около вас, а им показвайте, че сте им благодарни.

Лъв: Годината носи много големи успехи на представителите на знака на Лъва. Това е година, която ще ви накара да сте смели, да сте инициативни и да не чакате другата страна. На моменти може да сте прекалено самонадеяни, но и в това ще има чар и другите ще го оценяват.  Годината носи отлична възможност за едно ново личностно и професионално начало.

Това, което ще ви интересува ще е личното щастие и любовта, а сферата, която може силно да пострада през тази година в живота ви е тази на приятелството.

Дева: през тази година може да усещате, че играете роля в нечий чужд филм. Всичко около вас ще е много динамично, много интензивно и ще губите усещането си за сигурност и за стабилност. Това може да ви прави особено напрегнати и нервни. В това състояние няма да оценявате нито много силно проблемите, нито много силно трудностите. На моменти някакви хора ще ви казват браво, в други моменти ще ви упрекват, а вие ще се чувствате, че не сте от тук.

Годината е отлична за пътувания, за обучения и за известен престой в чужбина. Ако не се чувствате на мястото си тук, то просто отидете там.

318471_198301916905351_198301410238735_428990_520123662_n