Знаците

Везни: тази година ще ви даде още по-голямо спокойствие в това да се чувствате добре в собствената ви кожа. Сега ще разберете колко е важно човек да е мил, деликатен и дипломатичен и как това може да му донесе само успехи. И при вас може да има много успехи по отношение на партньорството и на сътрудничеството с другите хора. Вие ще се чувствате добре в кожата си, това ще ви прави балансирани, а другите ще са привлечени от вас.

Тази година е чудесна за брак, за емоционално и професионално обвързване. В този ред на мисли годината ще е свързана с правилния избор в партньорски план. Това ще е темата, която силно ще ви вълнува.

Скорпион: това ще е година, която ще ви накара много здраво да стъпите на земята. Другите ще разчитат много на вас, а за да сте им полезни, вие ще трябва да можете да разчитате на себе си. Годината е много подходяща за справяне с пороци, вредни навици и измамно поведение в личен и в професионален план. Ако около вас има трудни сценарий, то вие може да сте тези, които да обират пешкира.

Годината ще изисква от вас да говорите само истината и да не се страхувате от нея, защото истината, в първичната си форма, не е нито позитивна, нито негативна, а е просто истина. Страхът идва от самите вас.

Стрелец:  това, което наричате трудности всъщност най-голямата ви помощ в момента, която ви кара да станете тези смели, достойни и качествени хора, които сте се родили да бъдете. В този ред на мисли в момента вие разширявате кръгозора си чрез предизвикателства, чрез по-трудни ситуации, които поставят на тест вашата смелост, гъвкавост и умение да се справяте в сложните ситуации.

Това ще е година на осъзнаването колко много сте се променили, как действате по нов начин и колко напред сте преминали в живота. Всичко това ще ви постави на едно ново място, където старите ви познати могат вече да са ви чужди и да имате нужда от една голяма социална промяна в живота. 

Козирог: под една или друга форма това, което отдавна искате, ще се изпълни и ще се случи точно по начина, по който сте желали. Тогава ще дойде и важният момент да прецените дали точно това сте искали или това е била една чужда мечта, която сте следвали, а сега не знаете какво да парите с нея. Годината ще ви накара да разгледате живота си под един различен ъгъл, който сте пренебрегвали до момента. Той ще ви даде много нови истини за самите вас.

Това ще е година, в която илюзиите ще паднат и вие ще се изправите истински лице в лице със себе си. Задачата ви ще бъде да се харесате.

Водолей: тази година ще ви позволи да сте толкова странни и индивидуални, колкото винаги ви се е искало. От една страна ще получавате одобрение за индивидуалния си подход, а от друга страна ще минавате необезпокоявани от хората, които не ви разбират. Годината е отлична да се занимавате с личен бизнес, с развиване на личните ви таланти.

Сега ще покажете какви новатори можете да бъдете и как по този начин можете да бъдете отлично полезно на другите хора в живота ви. Възможно е близките ви да ви преоткрият по един нов, позитивен начин.

Риби: успехът през тази година зависи много от първите три месеца. Възможно е да ви се наложи да останете сами буквално или потопени в себе си и да направите една голяма равносметка на това, което сте постигнали до момент и това, което не сте. Буквално и метафорично ще трябва да изхвърлите много неща от живота си – планове, хора, идеи, вещи.  Ако успеете да направите място за новата енергия в живота ви, то ще се чувствате много добре. Ако не успеете, ще продължите да трупате върху гърба си и това ще доведе до редица емоционални и физически неразположения.

Годината носи една силна разделителна енергия в живота ви. Тя ще маркира „до сега” и „ от сега нататък”.