09-15 Януари

 

Тази седмица ще изисква много отговорности от всеки един от нас. За да имате успех, ще трябва сериозно да се потрудим и ще го получим единствено и само, ако наистина го заслужаваме.

 

Овен – авторитетът ви може да е силно заплашен точно сега. Този процес ще започне с една загуба на увереност в собствените ви способности, а това веднага ще се забележи от останалите хора и лесно могат да ви нападнат. Понякога е добре да не сте уверени, защото така ще можете да допуснете да видите и усетите различни гледни точки.

 

Телец – много голяма емоционална мекота ви предстои през тази седмица. Ще бъдете очарователни и това ще накара другите хора много да ви харесват и да искат да бъдат с вас и във вашата компания. Пазете се от лицемерието и от излишното ласкателство, защото има възможност в един момент да ви загорчи от тях.

 

Близнаци – ще имате чувството, че тази седмица ще получите за награда още една голяма кошница с отговорности, а вие не сте се справили с тази до момента. За жалост няма да можете да я върнете. Всичко ще се реши на базата на правилно подреждане на приоритетите.

 

Рак –  през тази седмица тенденциите в живота ви ще бъдат диктувани отвън и няма да имате възможност да се противопоставяте, а по-скоро ще трябва да се съобразявате със случващото се. Това ще е тест за способността ви да сте гъвкави и адаптивни.

 

Лъв – това е седмицата на неочакваните промените във вашия живот. По своя характер те ще бъдат точно такива, каквито вие ги възприемате. Със сигурност ще се разделите с нещо старо и това може да е емоционално болезнена раздяла, но така ще освободите място за новата енергия.

 

Дева – през тази седмица ще бъдете много авторитетни и другите ще са склонни да ви слушат и да се съветват с вас. Особено успешна ще е седмицата за представителите на знака, който се занимават с образование. За учащите седмицата може да е много успешна по отношение на изпити и конкурси.

 

Везни – каквото искате да се случи в любовен план, това ще стане. Всичко ще се получи по лек и деликатен начин. Не насилвайте събитията и не бъдете студени  капризни. Колкото по-мили и компромисни сте, толкова по-лесно ще се случват нещата за вас.

 

Скорпион – седмицата може да бъде особено успешна за вас по отношение на преговори, бизнес и уреждане на дългосрочни планове и постигане на дългосрочни цели. В момента сте достатъчно мотивирани и дейни и трудно ще има препятствие, което да ви се опре.

 

Стрелец – не позволявайте на плановете ви и идеите ви да надхвърлят реалността, защото можете сериозно да се изложите. Седмицата не е добра за преговори, за теглене на кредити, за рефинансиране на стари такива. Склонни сте да преувеличавате и това може да ви създаде редица проблеми в общуването точно сега.

 

Козирог – време е да поемете дълбоко дух и да се впуснете в енергията на новото начало, която ви предстои. Сега от вас се изисква да сте смели и да умеете ясно да заявите себе си, нуждите и желанията си така, че да бъдат правилно чути и разбрани от правилните хора, които могат да ги удовлетворят.

 

Водолей – през тази седмица ще искате да се скарате с всички, особено с авторитетите в живота ви. Ако живеете с родителите си, можете да минете през сериозни конфликти. Ако не живеете с тях, то може да имате сериозни пререкания с шефовете ви. Внимавайте в комуникацията. Ако кажете „а”, ще трябва да сте готови и смели да кажете и „б”.

 

Риби –  тази седмица носи чудесна енергия за позитивна промяна в живота ви. Ще имате сили, воля и желание да се освободите от неща, които са ви неприятни и да намерите нов път с нови хора, с които да се чувствате много по-добре. Бъдете отворени за нови позитивни възможности.