Прогноза

16-22 Януари

 

Тази седмица ще е свързана с редица неочаквани промени, както и нужда от много действие и активно отношение.  Идеите ще преливат, но само реалните и практичните ще могат да се реализират.

 

Овен – ще се сблъскате с редица блокажи в момента. Те ще са във всички сфери. Плановете ви ще се забавят или няма да се реализират, ще трябва да направите нови след като мине този период. В момента се тества вашата устойчивост на характера по време на напрегнати ситуации.

 

Телец – нищо няма да зависи от вас сега, затова намерете време за себе си, за почивка и за релакс и се насладете на собствената си компания. Дори и да искате да изразите мнението си и да сте активни, то няма да ви бъде позволено и няма да има кой да чуе мнението ви.

 

Близнаци – това е седмицата на идеите за вас. Толкова много идеи ще имате, толкова много решения ще виждате пред себе си. От вас ще зависи да намерите начина, по който да реализирате тези идеи и да ги накарате да се случват в реалността. Потърсете помощта на приятелите си.

 

Рак – много голяма динамика ще бъде привнесена в живота ви в момента, а това може да ви лиши от идеята за сигурност, която ви е така близка. Събитията ще се случват по собствен алгоритъм и вие няма да можете да ги управлявате. Просто наблюдавайте какви са новите ситуации, в които попадате и какво имат да ви кажат.

 

Лъв – може да усетите загуба на тонус през тази седмица. За вас е важно да намерите време да зареждате батериите си и да не поемате прекалено много отговорности извън възможностите ви. Не е сега момент да се доказвате по един прекален начин, а е важно да сте практични и рационални.

 

Дева –  много голямо напрежение ще създават хората около вас. Няма да имате възможност да им покажете какво точно мислите за тях, а ще трябва да се преструвате, че ги харесвате и това може особено много да ви натоварва. В момента за вас е добра да пазите позитивния дух в отношенията, защото нямате нужда от неприятели.

 

Везни – голяма нужда от свобода можете да усетите през тази седмица. Ще имате нужда да се чувствате свободни и независими и да не се съобразявате с ограниченията на другите. Подходящ момент е да реализирате отдавна желание мечти.

 

Скорпион – сложна седмица за промени ви предстои. Ако се карате с личен партньор или искате да се изясните в професионален план, то сега е подходящият момент, защото процесът може да доведе до прекалено голяма агресия и от двете страни и ще се пропусне конструктивния момент.

 

Стрелец – тази седмица е особено динамична за вас. Ако сте планирали някакви премествания, то сега е подходящият момент да ги реализирате. Това може да е смяна на дома, на офис или заминаване. Колкото повече динамика има в живота ви, толкова по-добре ще се чувствате.

 

Козирог – много вербална, физически, директна и индиректна агресия може да е насочена към вас през тази седмица. Това силно ще ви блокира и няма да знаете как да реагирате. Ще искате да се затворите в себе си и другите да не ви закачат. Това няма да се случи и затова ще трябва да намерите смелост и да отстоите себе си.

 

Водолей – през тази седмица ще се чувствате много в свои води и ще можете да покажете уникалността си по един неповторим начин. Сега е моментът да сте правилно забелязани и оценени от хората около вас.

 

Риби –имате нужда от голяма равносметка, преди да продължите напред. Носите прекалено голям товар, свързан с минали ситуации, хора и преживявания и за да продължите успешно напред, ще трябва да го оставите.