Прогноза

23-29 Януари

 

Енергията на седмицата е необичайна, а това може да се преведе като стресираща. Трудно ще можем да правим планове и да разчитаме на рутината. За сметка на това следващите седем дни се дават подчертано интересни.

 

Овен – през тази седмица можете да си отдъхнете, защото всичко ще започне да се случва точно по начина, по който вие искате. Вие ще можете да определяте правилата и да карате другите да действат. Идеален е моментът да действате в група с много хора.

 

Телец – тази седмица ще се изправите пред сериозни забавяния в плановете си, дори някои от тях просто няма да се реализират. Всичко това може да ви напрегне много и да ви накара да се почувствате наранени. При затварянето на една врата, просто се загледайте къде и кога се отваря друга.

 

Близнаци – ще имате възможност да се освободите от прекаления товар. Сега е моментът да кажете на другите какво ви е интересно и с какво искате да се занимавате, както и любезно да отклоните всички предложения, които биха ви натоварили и не са ви интересни.

 

Рак – през тази седмица за вас е много важно да работите над материалната си сигурност в живота. Това означава да не бъдете прибързани и крайни. Първо мислете за доходите си и за комфорта както на вас, така и на близките ви, а чак след това взимайте крайни и емоционални решения.

 

Лъв – много силно ще се активира темата за партньорството в живота ви. Ще имате нужда от помощ и от подкрепа. Сега не е моментът да се правите на силни и на можещи, а е подходящ момент да приемете подадената ръка.

 

Дева – трудно ще намирате правилната форма за общуване с другите хора. Някак си ще се чувствате заплашени и подценени, но това няма да става явно, а ще е скрито и това още повече ще ви плаши, защото няма да знаете как да реагирате. Просто не поставяйте магарето пред каруцата-  няма как да действате преди нещо да се е случило.

 

Везни – с голямо емоционално неразбиране можете да се сблъскате сега. Както и да се държите, номерът ви просто няма да минава. Нито конфликтът, нито дипломатичното отношение ще са решение. Просто другата страна е задържала прекалено много в себе си и сега ще ви сподели гледната си точка.

 

Скорпион – много промени ви предстоят и това ви плаши, защото усещате, че ще загубите сигурността в живота си и няма да има връщане назад. Можете да забавите промените, но не и да ги отложите. Ако не сте готови да действате, то мислете, планирайте и анализирайте сега.

 

Стрелец –  ще се нуждаете от много търпение през тази седмица. Всичко много ще се забавя, а това силно ще ви изнервя. Ситуации ще се решават в последния момент, след като са ви държали дълго време в неведение какво ще се случи.  Всичко това иска да ви научи да вярвате малко повече в живота.

 

Козирог – ако сте били неразумни във финансов план в последно време, то сега ще трябва да понесете последствията за направените от вас решения и това може много да ви изплаши. Равносметката няма да е лесна, нито приятна, но за сметка на това е задължителна и няма да можете да избягате от нея.

 

Водолей – особено смели ще бъдете през тази седмица и това ще ви помогне да реализирате успешно идеите си. В момента можете да рискувате, защото енергията подкрепя умерения риск.  Използвайте аналитичната си страна, за да прецените кога е подходящия момент за действие и когато го усетите, просто действайте.

 

Риби –през тази седмица можете да се почувствате особено самотни. Дори да се намирате сред хора, ще ви бъде трудно да намерите общ език с другите и да се почувствате приети. В момента имате нужда да поработите над вътрешния си емоционален свят, а не са се опитвате да оправяте живота на другите.