Прогноза

30 Януари – 05 Февруари

 

Тази седмица енергията ще бъде много мъжка, много активна и много дейна, но редица емоционални въпроси ще останат или на заден план или няма да има пространство за тях и няма да намерят своето решение. Сега е важно да сме смели и активни, както и да действаме.

 

Овен – темата за любовта се активира по един позитивен начин в живота ви. Сърцето ви ще се отвори за другите и ще допуснете в него тези хора, от които имате нужда. В момента можете да бъдете особено мили и романтични.

 

Телец – през тази седмица ще ви се наложи да сте подчертано смели и да заявявате себе си открито и много точно. Другите няма да се сетят какво искате и какво целите, ако не ми го кажете точно и ясно.  Бъдете очарователни, но и много категорични.

 

Близнаци – поговорката за сметките без бакалина се отнася до вас през тази седмица. Едно ще си мислите, друго ще става. Плановете ви или няма да се случат или това ще стане със забавяне. Просто не изпадайте в нервна криза, когато нещата не стават по вашия начин, а гледайте на живота малко по-философски и се опитайте да разберете какво позитивно ви дава тази ситуация, в която сте.

 

Рак – егоизмът на близките ви може силно да ви отблъсква, дори може да се чувствате подчертано гневни и да не можете да скриете това си състояния. Всичко това може да доведе до редица конфликти в живота ви, които, обаче, само ще източат енергията ви и могат да са излишни. Единственото позитивно в тях е, че ще можете да си кажете това, което ви тежи.

 

Лъв – емоциите ви ще са много силни и няма да се притеснявате да ги показвате. Периодът може да е много любовен, но може и да е много драматичен – всичко зависи от вашето отношение към хората до вас. Бъдете мили и приемащи и всичко ще се подреди по начина, който искате.

 

Дева – най-лесно ще бъде за вас да се пуснете през седмицата като по пързалка и да става каквото ще да става. Просто не си слагайте нищо на сърцето и гледайте на нещата от високо. Има редица аспекти, които ще блокират действието ви, затова не действайте, а се наслаждавайте на живота.

 

Везни –  трудно ще намирате центъра си през тази седмица и лесно ще лавирате. Концентрацията ви ще е слаба и ще имате чувството, че се ръководите по желанията и намеренията на другите, без да можете да изразите себе си по начина, по който имате нужда и желание.

 

Скорпион – няма да ви е лесно да се свързвате емоционално с хората около вас. Ще имате чувството, че всеки иска нещо от вас, а нищо не ви дава и това може да ви кара да се затваряте в себе си и вие да не искате да давате. Намирайте време да оставате сами със себе си, за да можете да си почивате от всичко и всички.

 

Стрелец – темата за парите е представена по отличен начин в картата ви в момента. Сега сте особено далновидни, особено предприемчиви и рискът, който поемате, може да се увенчае с успех, затова действайте.

 

Козирог –  силно разочаровани ще сте, когато имате очаквания към най-близките. Тази седмица те няма да ги оправдаят. Няма да стане и чрез цупене и показване на студената страна от вашия характер. Просто ще разберете, че някои неща няма да се случат и това е за ваше добро.

 

Водолей – енергията на седмицата ви подкрепя да вземете важни решения в дългосрочен план. Сега е моментът да решите как искате да подредите следващите 12 месеца и кои приоритети да извадите на преден план. Моментът е идеален както за анализ, така и за действие.

 

Риби – голямо количество скрита агресия може да бъде забелязана в живота ви в момента. Трудно ще ви е да споделяте това, което искате, но ако не го правите, ще ви тежи и ще ви боли емоционално. Прекалено дълго сте били в емоционални ситуации, които не са били по вашия вкус. Време е да споделите как се чувствате.