Прогноза

13-19 Февруари

 

Това е седмица, в която логиката силно ще се преплете с интуицията и всичко това ще ви даде много ценно ново познание за себе си, за света, който ви заобикаля и за живота.  Истината, обаче, може и да е болезнена.

 

Овен – енергията на седмицата изисква от вас да потънете в себе си, да обърнете погледа към себе си и към това, което се случва в душата ви. Проблемите сега не са провокирани от другите хора, а от самите вас. Другите хора просто ги отразяват и колкото по-бързо разберете това, толкова по-бързо ще решите заплетените ситуации в живота ви.

 

Телец –  естетиката и деликатното отношение могат да липсват в живота ви и в отношенията ви с хората. Това може да ви прави остри като поведение и да ви кара да бъдете дори агресивни. Агресията буди агресия, затова не провокирайте това, от което реално се опасявате.

 

Близнаци – ако ще заблуждавате някого, това ще сте самите себе си. Другите няма да ви вярват и ще усещат, че не сте искрени с тях. Ако имате личен проблем, то спрете се и го решете, а чак след това се обвързвайте, независимо дали става въпрос за интимна връзка или професионална.

 

Рак – голямо успокоени ще настъпи в живота ви през тази седмица. След напрегнатите седмици на несигурност и на конфликти, сега емоциите ви ще се успокоят, а това ще ви направи много по-мили и много по-симпатични за другите хора.

 

Лъв – тази седмица изисква от вас да бъдете смели, да сте активни и дейни, но в никакъв случай прекалени. Всеки един елемент на прекаленост ще вгорчи живота ви и ще ви накара да се чувствате не добре.

 

Дева-  през тази седмица можете да усетите остра загуба на тонус и да имате много по-голяма нужда от почивка и от зареждане на батериите. Ако не си дадете това време, можете да се разболеете.

 

Везни – хората ще ви се струват прекалено хлъзгави и ще имате усещането, че не можете да им се доверите.  Трудно ще достигате до емоциите на другите, а това ще ви кара да се затваряте. Не бъдете тъжни. Това е просто една тенденция, която трябва да отмине.

 

Скорпион – това е седмицата на дипломацията за вас. Ако имате да водите тежки разговори и да споделяте трудна информация, то сега можете да го направите максимално безболезнено и леко, а другата страна няма да се обиди.

 

Стрелец – ако сте максимално честни и открити, всичко ще се случва във ваша полза. Ако, обаче, си позволите дори малко измама или лъжа, то тази енергия може да се обърне срещу вас и да ви създаде много проблеми в партньорски план, затова бъдете внимателни.

 

Козирог – идеята за саможертвата няма никак да ви харесва, но нямате избор – ще трябва да я приложите. Това означава да действате според желанията на близките ви и да поставите себе си на заден план.  Ще видите, че в дългосрочен план тази тенденция ще ви се отблагодари.

 

Водолей – парите като източник на сигурност ще са основният въпрос, който ще ви вълнува през тази седмица. Нехайното ви отношение към материалните ценности ще бъде наказано от самите вас. В момента е ценно и полезно да говорите за пари и за това как ви оценяват другите.

 

Риби –  седмица както на приключването, така и на новото начало – това ви предстои. Енергията ще се промени съществено и  тежки отговорности ще преминете към енергия на творческо изразяване и на умение да покажете себе си по един качествен начин.