Прогноза

20-26 Февруари

 

Тази седмица носи голяма динамика в себе си – сякаш всеки ще трябва да се справя с много идеи едновременно, ще действа, ще общува и това ще го кара да се чувства добре. Прекаляването може да води до сериозно нервно изтощение.

 

Овен – тази седмица ще има една своеобразна битка между вас и другите. Много ще искате да сте прави и да се наложите, но няма да имате тази възможност и това може особено много да ви дразни. В момента е добре да действате с търпение.

 

Телец – преувеличаването може да бъде основният проблем в живота ви. Това е както преувеличаването на собствените ви емоции, така и преувеличаването на собствените ви проблеми.  Колкото по-близо се намирате до реалността, толкова по-добре ще се чувствате. Прекалените очаквания и надежди могат само да ви разочароват.

 

Близнаци – ако планирате преместване, то сега е моментът. Това може да е смяна на дома, да е ремонт, да е промяна в или на работата. В момента промените са много благоприятни в живота ви и ще се отразяват много положително на настроението ви.

 

Рак- много приятна и мека може да бъде енергията за вас през тази седмица. Това може да ви кара да седите у дома си, да готвите, да се грижите за близките си и да се посветите изцяло на битовите ви задачи. Това не е седмица, в която бихте могли да сте агресивни и да се налагате.    

 

Лъв – много компромиси ще трябва да направите през тази седмица, за да имате тази хармония, която искате и от която имате нужда. Вашето его ще трябва да бъде поставено на рафта в дома ви, а в социален план ще трябва да извадите компромисите. Това е пътят на успеха за вас в момента.

 

Дева –  умението ви да комуникирате добре ще бъде проверено през тази седмица. Колкото по-добре изразявате идеите си и ги защитавате, толкова по-успешни ще бъдете. В момента е много важно да умеете да отчитате и чуждата гледна точка, а не да изхождате само от собствената си.

Везни –  плановете и мечтите ви ще са силно повлияни от илюзиите ви – в момента ви е много по-приятно да си представяте реалността, отколкото да я живеете. Приземяването може да е болезнено и да не ви хареса. Пазете се от прекалени ласкатели през следващите дни, те само могат да ви объркат допълнително.

 

Скорпион – гневът, който задържате в себе си, в последно време, сега може да се отключи и това да ви направи смели да кажете точно това, което ви притеснява. Да, нещо старо ще се разруши и няма да присъства вече в живота ви, но него отдавна го няма. Просто направете място на новата енергия.

 

Стрелец –  много богата на идеи и на нови начинания ще е тази седмица за вас. В момента имате нужда от динамика и от раздвижване както в ментален, така и във физически план, затова не мързелувайте, а се движете.

 

Козирог – докато всички са прекалено забързани и заети с нещата, които ги вълнуват, вие сякаш сте прекалено статични. Имате нужда да не правите нищо и да нямате отговорности, а тази седмица може да ви даде чудесна възможност в тази насока. Обърнете си внимание и просто си почивайте.

 

Водолей – ще имате успех, ако умеете да усещате една ситуация и човека срещу вас, а не да я анализирате и да й вкарвате напрежение. Това може да ви е трудно първоначално, но ще успеете да се справите добре, стига да положите малко повече усилия.

 

Риби – през тази седмица ще можете да се освободите от тези негативни мисли, които ви блокират и ви пречат да сте успешни. Това ще е като нова глътка въздух за вас, която ще ви накара да се чувствате отлично. Седмицата ще ви донесе редица позитивни промени.