27 Февруари – 05 Март

 

Седмицата се очертава като неочаквана, напрегната и на моменти подчертано стресираща. Най-позитивният факт е, че ще бъде много интересна, различна и вълнуваща.

 

Овен – време е да разрушите всичко ненужно, остаряло и ретроградно. Сега ще бъдете с стихията си. Темпераментът ви няма да може да се контролира и можете да бъдете подчертано агресивни и настъпателни. Възможно е да влезете в особено остри пререкания с другите хора, затова бъдете внимателни.

 

Телец – трудно ще отработвате темата за вината, още повече, защото ще бъде насочена към вас. Ще получите упреци, за които дори не сте си давали сметка до момента и така ще можете да видите живота си по един различен начин, за който също не сте подозирали. Много отрезвяваща ще бъде тази седмица за вас.

 

Близнаци – толкова силно ще изпаднете с собствените си заблуждения, че ще ви е трудно да прецените коя реалност е истинската – тази на другите хора или тази, в която вие живеете. Всичко това може да води до сериозно емоционално объркване и да не можете да направите правилния избор.

 

Рак – ще имате чувството, че светът се е побъркал. Това много ще ви притеснява и ще имате голяма нужда да се скриете и да изчакате бурята да отмине. В момента нямате сили за конфронтация, затова изолирайте се и не взимайте крайни решения.

 

Лъв – много силни и неочаквани партньори могат да се появят в живота ви през тази седмица. По-вероятно е това да са мъже, които да споделят идеите и ценностите ви и да ви помогнат много в професионален план.

 

Дева – това е седмицата на творческото изразяване за вас. Много силно ще бъде интуицията ви, много голям потенциал ще имате да изразите себе си чрез това, което казвате, пишете или изразявате чрез тялото си. Сега ще бъдете много очарователни и това ще ви прави много желани.

 

Везни – силна непоносимост можете да имате към хората и към агресията, с която подхождат, както и с подчертаното им егоистично отношение. Близки до вас хора могат да ви разочароват и да не ви окажат помощ точно в момента, в който най-много се нуждаете от тях. Тази седмица ще ви накара да осмислите отношенията си с хората по нов начин.

 

Скорпион – ново начало очаква и вас. То ще започне от нов тип емоционално осъзнаване на собствените нужди и желания и ще премине към неутолима нужда да се реализират тези нови потребности. В момента сте в пика на трансформациите в живота ви и само от вас зависи как ще ги завършите.

 

Стрелец – ако досега сте мълчали и сте се правили, че не забелязвате проблемите около вас, то сега търпението ви ще се изчерпа и ще нададете глас, като това може да означава открити конфликти с близките до вас хора.  Няма място вече за премълчаване, необходим в открит диалог.

 

Козирог – ролята на магарето на моста много ще ви приляга точно сега. От една страна не знаете накъде искате да ходите, но със сигурност знаете, че не искате да ходите в посоката, в която ви блъскат и тикат. Това ще ви кара да седите на едно място и да демонстрирате протеста си. Имате право да прецените какво искате да правите, отстоявайте го.

 

Водолей – дойде моментът на действието. Сега можете да рискувате, да сте смели, да действате, да покажете на какво сте способни. През тази седмица ще се борите за самостоятелността си и независимостта си и ще имате много добри успехи в тези начинания.

 

Риби – много точни ще бъдете в преценката си както за хората около вас, така и за събитията, които ви заобикалят. Вие можете да сте най-важният човек при професионални преговори и другите да разчитат на вас. В личен план, на базата на умението ви да правите компромиси, можете да изгладите отношенията си.