Прогноза

13-19 Март

 

Енергията на седмицата е много подвижна и динамична и всичко ще се решава на базата на добрата и откровена комуникация. Тя ще е ключът към баланса и хармонията в отношенията както в личен, така и в професионален план.

 

Овен –сега е правилният момент да пътувате, да се местите, да има смяна на средата и обстановката в живота ви. Това ще ви накара да се чувствате много динамични и живи. Монотонният и заседнал живот сега може да ви се отразява много тежко.

 

Телец – много убедителни и очарователни ще сте през тази седмица и това ще ви помогне лесно да достигнете до целите си. В момента можете да прокарате всяка една идея и другите ще се съгласяват с вас. Това може да е отлична тенденция в професионален план.

 

Близнаци – дошъл е моментът да говорите, да кажете каквото имате да споделите, да се изразите и да спрете да се спотайвате и да премълчавате. Ще бъдете провокирани да говорите и е важно да заявите себе си и да се борите за истината.  Пазете се от остри вербални конфликти.

 

Рак – може да се сблъскате с известно напрежение по отношения на работния процес, което да ви провокира да заявите себе си и да не се криете зад колективната отговорност. В момента е важно да сте оценени правилно, а не да позволявате да ви подценяват. От вас зависи да комуникирате себе си добре.

 

Лъв – плановете ви ще бъдат подкрепени така, че да могат да бъдат правилно реализирани. По-скоро ще получите ценни и важни съвети, различна гледна точка, която ви е липсвала до момента, отколкото това да бъдете подкрепени с пари. Радвайте се на всяка една подкрепа, която ви се оказва и не забравяйте да благодарите.

 

Дева –  седмицата на истината започва в живота ви. Ще имате смелост да споделите истина, свързана със самите вас, но и ще чуете истини на близките си, за които може и да не сте готови. Дори и да има първоначален шок, само истината може да излекува емоционалните рани.

 

Везни – много ще ви объркват другите хора, няма да се разбирате с тях. Трудно ще стигате до съглашение, трудно ще намирате баланса в общуването. В момента е добре да действате сами и да не се осланяте прекалено много на чуждата помощ.

 

Скорпион – напрежението при вас ще се базира на разминаването между очакванията ви и реалността. Колкото по-малко очаквания имате в момента, толкова по-щастливи ще бъдете.  Опитайте се да се дистанцирате от емоционалната оценка и да погледнете на живота си по един практичен начин.

 

Стрелец – много е удачен моментът за учене, за придобиване на нови знания. Също така енергията е много позитивна, ако се явявате на изпити и защитавате ново образователно ниво. Сега сте в стихията на учението, затова възползвайте се от тази енергия.

 

Козирог –  опитвате се да изглеждате щастливи, но реално не ви е весело. Трудно ви е да кажете на другите това, което ви притеснява, задържате го в себе си, а оттам много ви тежи. Това може да се отрази по напрегнат начин както на физическото, така и на емоционалното ви здраве, затова погрижете се първо за себе си, а след това за другите.

 

Водолей –това е седмицата на компромисите за вас. Да, всичките ви планове ще се реализират, но не по първоначалния начин, по който сте си ги представяли. От вас ще се изисква да сте гъвкави и да можете да правите компромиси с малките неща, за да има баланс в живота ви.

 

Риби – тази седмица може да се свързва с пресилване във всяка една сфера от живота ви. Много ви се иска да правите няколко неща едновременно, но няма да имате сили за всичко. Направете си приоритети и работете по план. Така ще се спасите от изтощението, което ви дебне и ще имате по-хармонични отношения с хората около вас.