Прогноза

27 Март – 02 Април

 

Когато емоциите се объркат, всичко останало също се обърква. Периодът на преценка и равносметка продължава, а действието нека бъде много ясно обмислено и прецизирано.

 

Овен – тази седмица няма да ви донесе нищо ново. Ще имате чувството, че живеете в дежа-вю т.е. стари ситуации ще се повтарят и то по начин, който няма да ви хареса. Това ще е един своеобразен тест за самите вас до каква степен сте си научили уроците и сте продължили напред.

 

Телец – тази седмица ще имате чувството ще ви обливат постоянно топли и студени вълни и то едновременно. Трудно ще се събирате в кожата си и емоциите много ще ви пречат. Това е и целта за вас – да се погрижите за емоционалния си свят сега. Всичко друго може да остане на заден план.

 

Близнаци – ако до момента е имало някакви неясни моменти по отношение на връзката ви с другите хора, то сега всичко ще се изясни.  Отношенията ви ще се изчистят, но някои от тях и ще приключат. Не се хвърляйте да спасявате това, което безвъзвратно е загубено.

 

Рак – точно сега ще се сблъскате челно в реалността, а това може никак да не ви харесва. Дори може да изпитвате силна както емоционална, така и физическа болка, провокирана от раздялата в илюзиите.  Тази седмица ще ви накара да стъпите на земята много здраво.

 

Лъв –  в момента имате нужда да изразявате себе си, да сте дейни и активни и това може да ви прави прекалено настъпателни и дори агресивни на моменти. В отношенията с другите ще сте много повече насочени към сексуални преживявания, отколкото към романтични.

 

Дева – ако имате нужда от промяна, то сега е моментът да я реализирате. Имате нужда от нова глътка въздух, от смяна на обстановката и хората, които ви заобикалят. Имате нужда да се усетите ценени по един нов, позитивен начин.

 

Везни – объркващ е настоящият период за вас. Трудно се ориентирате в емоциите на другите, склонни сте да се подценявате и да отразявате негативното отношение на другите. Тази седмица ви е дадена да разберете за себе си до каква степен сте зависими от другите хора в живота ви и да промените този факт така, както вие искате.

 

Скорпион – истината за вас, за живота ви, за желанията и нуждите ви ще иска да излезе и да се покаже. Дори да се опитвате да я скриете, тя ще намери своя път и ще се яви пред тези, пред които трябва. Всичко това може силно да активира страховете ви, но и ще ви донесе облекчение.

 

Стрелец – стари проблеми с авторитети могат отново да се появят в живота ви и да изпитат вашата смелост и способността ви да защитавате собствения си авторитет.  Не се страхувайте, а покажете, че сте достойни и можете да се защитите.

 

Козирог – през тази седмица можете да минавате между капките и да правите каквото си искате. Ще останете незабелязани, но точно този факт може много да ви харесва и да искате точно това да се случва с вас. Все пак се пазете да не попаднете в прекалено сенчести сценарии, които могат да в навредят в бъдеще.

 

Водолей – подредете мислите си, плановете и идеите си и отидете да ги представите там, където ще бъдат оценени не само в интелектуален план, но и в материален. В момента имате нужда от пари и се постарайте да си ги набавите.

 

Риби – през тази седмица има опасност емоциите ви да се взривят. Няма да можете да ги контролирате и ще сте много отворени на емоционални провокации, които винаги ще възприемате лично. По отношение на любовните ви връзки тази тенденция не е лоша, защото може да доведе до пренареждане на чувствата, но внимавайте с отношенията в професионален план.