Прогноза

03- 09 Април

 

Ролята на другите излиза на преден план. Те ще са както силата, която ще ни помага да реализираме себе си, така могат и да са пречката, пред която трябва да се изправим, отново за да докажем себе си.

 

Овен – средата от хора ще е много подкрепяща и ще ви окаже тази помощ, от което имате нужда, за да реализирате плановете си успешно. От вас се изисква да сте отговорни и да можете да защитите идеите си по един ясен и коректен начин.

 

Телец – през тази седмица можете да се усещате силно подценени от другите. Известно недоверие към вас и към качествата ви може да се прокрадва и от страна на близките ви хора. Сега не е момент да се сърдите и да се цупите, а е момент да опровергаете подценяването.

 

Близнаци –  ще трябва да се обърнете към себе си и да проследите какво се случва в емоционалния ви свят. Там има много тенденции, които ви се струват болезнени и вие се опитвате да ги избягвате. През тази седмица няма да имате тази възможност и ще ви се наложи да се справите основно със себе си.

 

Рак – в момента можете да изпитвате редица притеснения в материален и битов план. Възможно е разходите ви да се окажат по-големи от приходите ви или просто да се появят такива разходи, които не сте очаквали. Възможно е да имате нужда от финансова помощ.

 

Лъв – това ще е седмицата на решенията за вас. Ще бъдете поставени пред избор, свързан с дългосрочните ви цели и планове. Сега трябва да направите този избор и да стартирате процеса, за да имате добри резултати в бъдеще.

 

Дева – здравето ви може да бъде силно повлияно от количеството агресия, с която се сблъсквате в ежедневието си. Сега не е правилен момент да се конфронтирате с другите хора, а да намерите начин а балансирате от ситуацията и да намалите силата на агресията в отношенията ви.

 

Везни – успехът при вас ще зависи много от другите хора в живота ви. В момента е много важно да решите в какво партньорство влизате, с кого и какво очаквате.  Правилният избор се свързва с успехите, които ви очакват в близко бъдеще.

Скорпион – седмицата е отлична за бизнес начинания, за преговори, свързани с пари, за договаряне на нови професионални и финансови условия. Тенденцията е на позитивна промяна. Възползвайте се да поправите живота ви така както ви харесва.

 

Стрелец –плановете ви могат да се сблъскат с известно противопоставяне от страна на влиятелни личности. Възможно е да не можете да ги реализирате така както сте очаквали. През тази седмица ще бъдат тествани гъвкавостта ви и умението ви да сте адаптивни.

 

Козирог – известно емоционално разочарование може да ви споходи през тази седмица. То може да се дължи на очакванията, които имате към близките о вас хора и това, че те няма да знаят как да оправдаят очакванията ви. Ако усетите, че се случва това, тогава насочете ги.

 

Водолей – енергията на тази седмица може да благоприятства рисковете. Ако рискувате сега, има голяма вероятност да спечелите. Това се отнася какво до смелостта ви в личен план и деклариране на чувствата, така и по отношение на решенията ви в професионален  и бизнес план.

 

Риби –седмицата се очертава като много любовна за вас. Тенденциите, свързани с изграждане на нова връзка, хармонизиране на настоящата, правилно изразяване на творческата енергия, всичко това е представено отлично в живота ви. От вас се изисква просто да следвате енергията.