Прогноза

10 – 16 Април

 

Тази седмица ще бележи една своеобразна революция в живота ни. Нещата ще се променят, независимо дали искаме или не. Старото безвъзвратно ще си отиде, за да направи място на новото.

 

Овен – никой няма да може да ви ограничава през тази седмица. Тези, които се опитат, ще се сблъскат с гнева ви и с цялата ви ярост. През тази седмица няма да сте нито спокойни, нито балансирани, а ще сте крайно експанзивни. Използвайте това като качество, а не като дефект.

 

Телец – напрегнатите емоции на тази седмица няма да са по вкуса ви. Няма да ви е приятно, че не можете да контролирате ситуацията. Това ще ви кара да се чувствате подчертано неуверени и да търсите външна сигурност.

 

Близнаци – през тази седмица ще бъдете много практични и много материални. Ще правите неща, които ви се струват правилно оценени, ще контактувате с качествени хора и ще се ориентирате към материалната стабилност. Не позволявайте да ви подценяват.

 

Рак –  скоростта на седмицата може да ви се струва прекалена и изморяваща. Сега за вас е добре да намерите време за себе си, да се усамотите и да правите неща, които са ви приятни лично на вас. Не е добър период за активна социализация.

 

Лъв – идеите ви ще бъдат отлични. Ще имате много силно вдъхновение как да промените живота си така, че да сте щастливи и да се освободите от ограниченията, които са били характерни за вас в миналото.  Намерете силни и влиятелни познати, които да ви помогнат в реализацията на плановете.

 

Дева – докато другите са прекалено заети със себе си и с драмите в живота си, за вас е добре да се отдръпнете и да подредите собствените си приоритети, без да се интересувате от мнението на другите. В момента сте важни само вие и начина, по който се чувствате.

 

Везни – неочакваното поведение ще дойде от партньора ви. Той може силно да ви изненада като поведение и като решения. Тази изненада може да бъде както позитивна, така и шокираща, в зависимост от темперамента на човека, с когото сте се събрали. От вас ще се иска просто да се съобразите с него.

 

Скорпион – вие сте много издръжливи и търпеливи, но тази седмица може да прелее чашата и да изгубите търпение, дори към най-близките до вас хора. Пазете се от остри конфликти, бройте до 10, излизайте навън, защото стигнете ли до тях, ситуацията може да бъде много сложна.

 

Стрелец – енергията в живота ви силно ще се раздвижи и той ще поеме в нова посока. В момента вие сте в ролята на шофьора и само от вас зависи накъде ще го насочите. Тази седмица ще е ценна с това, че ще изисква от вас да вземете важни решения, които ще маркират целите ви в дългосрочен план.

 

Козирог – много силен гняв можете да изпитвате през тази седмица, защото ще имате чувството, че другите управляват живота ви и вие нямате възможност да реагирате по начин, по който ви се иска. Не влизайте в ожесточени конфликти, а се опитайте да говорите спокойно.

 

Водолей – през тази седмица ще бъдете във вихъра си. Ще имате възможност да изразите по един явен начин възможностите си, талантите си и да бъдете забелязани по начин, по който искате и имате нужда. Възползвайте се умело от тази позитивна тенденция.

 

Риби – много интересни финансови възможности могат да ви бъдат предложени през тази седмица. Това може да е някаква нова бизнес идея, може да е нова работа или ново, интересно направление в професионален план, което да ви грабне интереса. Време е за нещо ново в живота ви.