Прогноза

17-23 Април

 

Тази седмица ще даде едно известно успокоение на страстите, на емоциите и на идеите. Всичко ще започне да се подрежда така, че да ни служи, а не да ни обърква и да предизвиква хаос в живота ни.

 

Овен – сякаш една много ясна светлина ще осени живота ви и ще ви даде много точна представа къде се намирате, какво правите и какво се изисква от вас. След като вече знаете това, ще трябва да сте смели и активни и да поправите всички аспекти на живота ви, които в момента не ви харесват.

 

Телец – за вас това в седмицата за емоционалните и на финансовите ограничения. Много ще ви се иска да харчите и да сте щедри, но всичко това трябва да е съобразено с бюджета ви и с дългосрочните ви цели във финансов план. В момента може да загубите голямо количество пари, ако не сте предпазливи.

 

Близнаци – вие най-лесно ще отстоявате себе си през тази седмица. Целият процес ще ви се получава някак си много лесно и естествено и това ще ви помогне да се чувствате добре в кожата си и да следвате личните си планове и мечти.

 

Рак – тази седмица ще ви донесе едно голямо успокояване, което ви липсва през последния един месец. Имате нужда да подредите мислите и емоциите си и чак тогава да действате – тази седмица ще бъде отлична в това начинание за вас.

 

Лъв – седмицата за вас може да е много успешна, ако сте дисциплинирани и отговорни. Всяко едно несериозно отношение ще предизвиква емоционално объркване, хаос и тежки емоции. В момента имате нужда от голяма концентрация.

 

Дева – възможно е да бъдете много стресирани от грубостта в обуването, в комуникацията. Няма да има дипломатично отношение, няма да има уважение към емоциите на другите. Първоначално това ще ви стресира, но след това ще разберете, че това също е начин да се сподели истината.

 

Везни – плановете, идеите, мислите – всичко това ще преминава покрай вас и другите ще взимат решения, които ви засягат лично, а за вас ще е трудно да заявите себе си и след това да отстоите това мнение. Не се съгласявайте с неща, които намирате за крайно неприемливи.

 

Скорпион – общуването в живота ви ще е много директно и ще се споделят истини, за които никой не е искал да говори до момента. Това може да създаде известно напрежение в семейните отношения, но освен това ще даде и възможност тези отношения да бъдат поправени.

 

Стрелец – плановете и идеите ви ще се реализират успешно, ако знаете как да си сътрудничите с авторитетните хора в живота ви, как да ги молите за помощ и да им показвате, че сте им благодарни. Много по-лесно ще ви е да си сътрудничите, отколкото да действате сами, затова не се правете на прекалено смели.

 

Козирог – точно сега ще имате чувството, че изплувате над водата след дълъг престой под повърхността й. Много нова и то положителна енергия ще нахлуе в живота ви. В началото това може дори да ви стресира, докато свикнете, но постепенно ще се научите да й се наслаждавате.

 

Водолей – ще бъдете много находчиви и много лесно ще преценявате ситуацията, а това ще ви помага успешно да намирате правилното място за вас и да заставате там в целия ви блясък. Тази седмица ви дава отлична възможност за себеизява.

 

Риби – темата за парите ще излезе на преден план в живота ви. Това, по-скоро, ще са парите, свързани с удоволствия. Сега не е препоръчително да купувате скъп подарък на човека до вас или да инвестирате с скъпа екскурзия, защото решението може да бъде взето спонтанно и прекалено бързо. Бъдете малко по-практични.