Прогноза

24-30 Април

 

Тази седмица ще донесе едно особено удоволствие за всички знаци. Особеното идва от факта, че ако се прекалени с него, може да се превърне в бреме и в проблем. Затова бъдете внимателни.

 

Овен – любовните премеждия не за приключили в живота ви. Сякаш се въртите постоянно около една и съща ситуация, но тази седмица ще намерите решение, стига да искате и да протегнете ръка за помощ. Сами няма да се справите.

 

Телец – изтощителен беше периода на ретроградната Венера за вас. Сега ви трябва отново да се съберете и да си дадете сметка кой сте и какво искате от живота. Тази седмица ще ви помогне в това направление.

 

Близнаци- през тази седмица ще имате възможност да реализирате идеите си. Имате невероятната възможност да ги превърнете от идеи в реалност и затова ще ви помогнат авторитетни в живота ви хора. В момента сте подчертано креативни.

 

Рак – това може да е седмицата на прекаляването. Може да прекалявате с храна, с алкохол, с емоции, със секс. Трудно ще ви бъде да прецените къде е средата. Сякаш нещо се отприщва във вас и не можете да се спрете. Ако не можете- недейте, а му се насладете.

 

Лъв – осенени сте от голямо количество творческа енергия. Тя е като пластелин в ръцете ви, а от вас зависи да я модифицирате така, че да създадете нещо красиво, независимо в коя сфера работите.

 

Дева –  точно сега ще можете да подредите всичко както ви харесва. Другите ще трябва да се съобразяват с вашите правила, а вие без проблем ще ги налагате. Не бъдете прекалено студени и строги, а по-скоро действайте дисциплиниращо.

 

Везни – трудно ще си намерите мястото в момента. Не знаете накъде да се насочите нито в социален, нито в личен план. Не е и правилният момент да избирате в момента. Просто изследвайте какви са вариантите пред вас.

 

Скорпион – трудно ще сдържате емоциите си. Както може лесно да се влюбвате, така можете и много лесно да загърбвате връзки в момента. Не сте в момента от живота си, в който да декларирате сигурност и стабилност на другата страна.

 

Стрелец – през тази седмица ще бъдете чути по начина, по който искате това да стане. Ще намерите правилния път в комуникацията и ще успеете да се защитите така, че да бъдат приети вашите доводи.  Това е убедителната седмица за вас.

 

Козирог- седмицата ще ви даде както голямо спокойствие, защото стари притеснения ще отминат и ще се изчисти небето над главата ви, така ще ви даде и притеснения във финансов план. Не драматизирайте прекалено, защото само се изтощавате. Доверете се на живота.

 

Водолей – през тази седмица вие се чувствате смели и добре в кожата си, а това ще ви помогне да реализирате потенциала си по точния начин. В момента е достатъчно да разчитате на чара си и просто се усмихвайте – другите ще са запленени от вас.

 

Риби – ще стигнете до важни прозрения за собствените си качества – такива, за които дори не сте подозирали. Те могат да са били скрити, положителни качества, които ще осъзнаете сега, а това може и да е обратна негативна оценка, за която не сте си давали сметка до момента.