Прогноза

08-14 Май

 

Тази седмица може да бъде много позитивна и конструктивна за всички, стига да знаете накъде сте се запътили и каква ви е целта. Ако не сте наясно, може да ви създаде сериозно емоционално объркване.

 

Овен –притежавате много енергия и тя трябва да бъде насочена в правилната посока. Седмицата е добра за нови инициативи и нови занимания. Чудесна е за спорт и за активна физическа дейност. Оставите ли агресията в себе си, може да станете непоносими за околните.

 

Телец – точно сега можете да се занимавате с бизнес и инвестиции много успешно. Особено предприемчиви сте и можете да си позволите един умерен риск. Сега е моментът да действате и да покажете на света на какво сте способни.

 

Близнаци – промените ще са много повече отколкото очаквате. При някои от вас това ще са нови идеи, които могат да променят хода на живота ви, при други ще са отлагани събития, които сега просто ще се случат. Оставете старата енергия да си отиде и дайте пространство на новата.

 

Рак – точно сега ще се чувствате удобно в живота ви. Тази седмица няма да ви даде нито провокации, нито изключително вълнуващи събития. Тя е ценна с това, че ще сви позволи да се съберете емоционално и да се почувствате добре в собствената ви компания.

 

Лъв – тази седмица ви предстоят много промени, независимо дали се чувствате готови за тях или не. Ако им се съпротивлявате, процесът може да бъде много мъчителен и труден за вас, но ако ги приемете, всичко ще се случи много лесно и приятно.

 

Дева – много голяма тревожност може да ви налегне през тази седмица. Ще сте склонни да се притеснявате за неща, които не зависят от вас или не можете да промените. Просто не го правете – щадете нервите си, защото всички проблеми сега ще започват оттам.

 

Везни – през тази седмица ще бъдете особено спестовни, а за някои хора дори ще изглеждате стиснати. В момента имате нужда да събирате енергията си, а не да я разпилявате. Това се отнася и до парите. Не давайте заеми, не харчете за ненужни вещи.

Скорпион – точно сега имате контакт с авторитетни фигури, които могат много да ви помогнат в професионален план, както и да ви дадат важни съвети по отношение на личностното ви развитие. Сега е важно да слушате и да се съобразявате с това, което ви казват, а не да си показвате рогата.

 

Стрелец – много предприемчиви и много находчиви ще сте през тази седмица. С други думи късметът ще се намира на една ръка разстояние, а от вас ще се изисква просто да се протегнете и да го хванете. Всяка проява на мързел ще е пагубна за вас.

 

Козирог – седмицата ще ви даде много повече хармония и спокойствие и ще се чувствате много добре в кожата си. Ненужните ви страхове и опасения ще останат на заден план и ще можете да дишате спокойно, а това ще ви направи много по-приятна компания.

 

Водолей – няма да имате равни по отношение на планове и идеи, но едновременно с това ще бъдете особено непрактични и трудно ще реализирате идеите си, особено ако се правите на крайно независими и самостоятелни и не позволявате на другите да ви помогнат.

 

Риби – събитията ще се случват извън волята ви. Дори и да не ви харесват, вие няма как да ги промените, а просто можете да ги наблюдавате и да си вадите заключенията. В момента за вас е много ценно да успеете да погледнете на живота си отстрани – това ще ви даде много отговори.