Прогноза

15-21 Май

 

Тази седмица ще ни даде прекалено много варианти за действие и за реакция и това може да доведе до редица проблеми с избора. От една страна ще се чувстваме свободни да избираме, от друга страна ще се чувстваме напрегнати, че не знаем какво да изберем.

 

Овен – известно напрежение може да се породи между вас и колектива, в който работите. Ще има редица идейни разминавания и трудно ще определяте общата посока. Ако конфронтацията се задълбочи, то използвайте медиатори, които да решат проблема вместо вас.

 

Телец – комуникацията излиза на преден план в живота ви. В момента ще бъдете чути, вашите идеи ще бъдат реализирани, ще знаете как да убедите другите в правотата си. Ако отдавна сте чакали такъв моменти, то сега е моментът да действате, да сте убедителни и да постигате целите си.

 

Близнаци – седмицата носи много силен потенциал за вас. В нея се крият както идеята за началото, така и тази за края – от вас зависи в коя посока ще се насочите. Преди да се впуснете в новите начинания, отделете достатъчно време да се сбогувате подобаващо със старите.

 

Рак –  тази седмица ви дава прекрасни възможности за себепознание. Ще научите за себе си много важни и ценни неща и то от хора, от който най-малко очаквате. Бъдете приветливи и социални и другите ще ви отвръщат по същия начин и ще ви дадат тази информация, от която имате нужда да се промените.

 

Лъв –  сега ще бъдете много приятни и забавни, но и много непрактични. Опитайте се да не харчите много пари през тази седмица и да си правите строга сметка на разходите. Има опасност да прекалите и после да съжалявате.

 

Дева – през тази седмица можете да имате чувството, че другите не ви разбират. Освен това ще знаете, че вие сте прави и истината е на ваша страна, но просто другите няма да схващат това, което им казвате. Отложете важните разговори с една седмица.

 

Везни – прекалените обещания могат да ви създадат редица проблеми в момента, независимо дали ви ги давате или ви ги дават на вас. Няма голямо значение какво искате в момента, а какво реално можете да направите. Всяко едно прескачане в света на илюзиите може сериозно да ви наранява емоционално, затова се придържайте към реалността.

 

Скорпион – силно ще загубите доверие в другите хора. Ще се затворите в себе си и ще си дадете време да останете сами с въпросите, които ви вълнуват. В момента мнението на другите хора ви е излишно, дори може сериозно да ви обърква.

 

Стрелец – можете да усетите много остро как инициативата в живота ви се изплъзва и отива в ръцете на другите. През тази седмица ще ви се наложи да се съобразявате, а не да действате.  Всичко това ще ви помогне да разгледате живота си през една нова призма и да си дадете отговори на въпроси, които отдавна ви тормозят.

 

Козирог – ако усещате, че в живота ви има много застояла енергия, то сега е моментът да  действате и да я раздвижите. От една страна седмицата е подходяща по отношение на започване на нов курс или на ново обучение, също така носи много позитивна енергия по отношение на пътувания и премествания.

 

Водолей – много силна творческа енергия ще ви обземе през тази седмица. Ще имате нужда да сте на красиви места, с красиви хора и да правите красиви неща. Седмицата е особено успешна за представителите на знака, които се занимават с изкуство.

 

Риби – това, което най-много ще ви притеснява през тази седмица, е лъжата, както и всички опити да бъдете излъгани. Това може да се случва от страна както на колегите ви, така и от страна на най-близките ви хора. Не се засягайте прибързано, а се замислете какво искате реално да скрият хората от вас и зашо.