Прогноза

22-28 Май

 

Седмицата дава потенциал за сериозно емоционално объркване, в което всеки ще търси себе си и няма да е много наясно как да се държи правилно. Оттук могат да се появят редица разочарования и трудности в общуването.

 

Овен –  това може да е седмицата на разочарованието за вас. Винаги има разочарование, когато има очаквания. Тази седмица очакванията ви няма да се случат. Ситуациите ще се подредят така както трябва, а не както вие искате. Няма смисъл да се противопоставяте на естествените процеси.

 

Телец – много трудно ще отработвате емоциите си през тази седмица. Ще изплуват забравени преживявания, състояния, които сте искали да скриете дори от себе си. Те ще се върнат отново и ще изискват от вас да се справите с тях.

 

Близнаци –  много ви се иска да направите голям скок и да не се намирате повече на това място, което ви отегчава, но нямате нито енергия, нито възможност да се справите в момента. Ориентирайте се към това да направите последователен план, който да се реализира във времето.

 

Рак – седмицата е много подходяща за учение. Това може да са както курсове, на които да се запишете, така могат и да са възможности, които да ви се предложат на вас и да можете да споделите вашите собствени знания с други хора. Комуникацията е много важна в живота ви в момента. С нея могат да се изгладят много проблеми.

 

Лъв – през тази седмица ще бъдете особено напрегнати, защото ще трябва да направите избор, а това ще ви се струва невъзможно. От една страна ви мързи, от друга страна знаете, че трябва да действате. Ако не сте сигурни какъв е финалния план, то помислете още малко.

 

Дева –  добре е да отказвате всяка една работа, която ви идва в повече и не можете да се справите с нея. Няма значение кой е в отпуск и кой в майчинство, вие не можете да поемете повече отговорности и ако го направите, пак няма да сте трудоспособни, защото ще се разболеете.

 

Везни – седмицата може да ви даде финансова нестабилност. Това, което вие планирате, няма да се случи поради независещи от вас обстоятелства. В момента е добре да бъдете пестеливи и практични. Всяко едно голямо харчене на пари може да изчака.

 

Скорпион – и вие се пригответе реалността да не бъде това, което сте очаквали. Имате нужда от почивка и от приятно прекарване, но не всичко зависи от вас. В момента партньорите могат особено да ви дразнят, особено когато не споделят вашата представа за приятно прекарване. Опитайте се да им споделите гледната си точка, без да се карате с тях.

 

Стрелец – вие ще казвате едно, другите ще разбират друго. Това може да доведе до много неловки моменти, особено ако в момента се дават обещания и се договарят условия за работа. Ако имате важни разговори, то оставете ги за следващата седмица.

 

Козирог – колкото и да се стараете, няма да можете да бъдете оценени по начина, по който ви се иска. Или се стараете в грешната посока или пред неправилните хора. Спрете се и се замислете къде е проблемът и как можете да го решите, а не си пилейте енергията.

 

Водолей – ако отдавна планирате да се преместите или да заминете, то сега е идеалният момент това да се случи. В момента имате нужда от нова енергия и нови социални контакти, затова потърсете ги, а не оставайте в баналността на ежедневието, която ви задушава.

 

Риби – ако при всички цари объркване през тази седмица, то над вас небето е ясно. В момента можете много успешно да прокарате идеите си и те да се реализират точно както на вас ви се иска. Ще намерите и правилната подкрепа, с която да реализирате плановете си. Бъдете отворени към живота.