Прогноза

05-11 Юни

 

Енергията на седмицата е силно ориентирана към личния ни живот и към връзката ни със самите нас. Ако трябва да се справим с нещо, то ще е с предизвикателствата, които дава собствения ни характер.

 

Овен – ще се сблъскате с голямо напрежение, което ще ви накара много да се промените. Дълго време, обаче, няма да знаете точно как да го направите  и това може да ви създава много остро чувство на дискомфорт. Потърсете помощ отвън и се посъветвайте с хора, на които имате доверие.

 

Телец – енергията ще бъде много мека и приятна за вас и ще ви даде предпоставки за хармонични преживявания с най-близките до вас хора. Вие ще сте по-спокойни и много по-уравновесени и това ще кара хората да ви харесват.

 

Близнаци – в момента имате нужда да пътувате, да се движите, да има промяна в живота ви. Ежедневието може силно да ви дразни, а рутината да ви убива. Намерете време да си починете и да посетите места, на които не сте били.

 

Рак – това може да е гневната седмица за вас. Дълго време сте задържали в себе си емоции, чувства, мисли, преживявания и сега ще ви се иска да ги споделите, да ги пуснете да излязат от вас и по този начин да освободите гнева си. Не се притеснявайте за реакцията на другите, а мислете за себе си.

 

Лъв – ако имате някакви нужди, то споделите ги – другите няма да ви разберат, ако си мълчите. Ако задържате недоволството в себе си, ще имате много проблеми със собственото си здраве, както и с взаимоотношенията с близките до вас хора.

 

Дева – седмицата ще ви накара да погледнете на живот си много трезво. Всички илюзии, които сте си представяли и сте се надявали да се реализират като с магическа пръчка, ще изчезнат и ще ви се наложи да се изправите пред реалостта и да я приемете, дори и да не ви харесва.

 

Везни – седмицата може да бъде много успешна за вас в интимен план. Това означава, че можете да се освободите от стари и ненужни отношения, както и да започнете нови, много по-позитивни и приятни. Колкото по-мили и спокойни сте, толкова по-привлекателни ще сте за другите.

Скорпион – финансови въпроси, свързани с партньорите, ще излязат на преден план и ще изискват решение. Няма да ви е изгодно да се налагате, а по-скоро ще трябва да намерите среден вариант, при който всяка една от страните да е доволна.

 

Стрелец – колкото по-леко преминете през тази седмица, толкова по-добре ще се чувствате. Възможно е да ви липсва тонус, да ви липсва мотивация, да нямате желание за нищо. Това е нормално, защото просто сте уморени и трябва да намерите време за себе си и да си заредите отново батериите.

 

Козирог – семейната хармония няма да зависи само от вас. Дори тази седмица ще зависи основно от другите хора, с които живеете. Ако те преминават през криза, ще ви се налага и вие да преминавате заедно с тях и да бъдете тази помощ, от която те имат нужда. Седмицата ще тества умението ви да помагате на другите.

 

Водолей – тази седмица дава добри предпоставки за проведете един конструктивен разговор със самите себе си и да прецените какво искате и накъде искате да се насочите. В момента нямате нужда от съвети, а имате нужда да усетите себе си.

 

Риби –ако отдавна имате нужда от енергия, която да ви побутне да действате, то сега ще я получите. Тази седмица е отлична по отношение на активност и дейност. Добре е да сте смели, да сте предприемчиви и да заявявате открито това, което не ви харесва.