Представям ви една статия, която ми беше изпратена от вас. Тя има автор и това е Брианна Уиест. Цитирам я, но не намирам нищо авторско в текста, защото това са истини, с които живее всяка една стара душа и ги знае, защото на тази база е построен живота й. Много хора няма да се разпознаят в тези 10 точки и това е нормално. Тези 10 точки са за другите, които ще се разпознаят в статията и ще разберат, че не са сами, а че някоя друга стара душа може да ги разбере и ги чака някъде.

1. Старата душa подхожда към връзката, мислейки как ще израсне в нея, а не какво ще получи от нея. За старата душа всеки човек е учител, а всяко преживяване – урок.

2. Старата душа търси някой, с когото да общува на различно, по-дълбоко ниво. Тя не иска просто някой, с когото да запълва самотата си. Иска някой, който да докосне сърцето й и който да отвори сърцето си за нейното.

3. Старата душа обича всеотдайно и страстно, но заедно с това има нужда от лично пространство и време само за себе си. Тя би направила всичко за другия, но не и да обезличи себе си.

4. Старата душа иска да се свърже с партньора си на ментално, емоционално, духовно и сексуално ниво. Ако нещо от това липсва, Старата душа знае, че това просто не е партньорът за нея.

5. Старата душа не се страхува да излезе от една връзка. Тя знае, че всичко в живота се случва с причина и всяка стъпка те доближава до целта. В случая – до човека, с когото е писано да бъдеш.

6. Старата душа знае, че истината е в малките, в простите неща. Тя не се впечатлява от скъпи подаръци, а от неочаквани дребни изненади, които показват, че другият е помислил за нея.

7. Старата душа иска да говори с партньора си за всичко. Тя не обича да премълчава, когато има проблем. Ще „дълбае” неуморно, докато не стане ясно откъде се е появил този проблем и къде всъщност се крие неговото решение.

8. Старата душа е склонна да дава безброй шансове на другия, защото вярва, че хората наистина се променят. Стига да получат шанса за това. Старата душа ще обърне гръб едва тогава, когато се убеди, че другият не просто не може, a не желае да се промени.

9. Старата душа обича „старомодните срещи”. Ходенето на кино, хубавата музика, запалените свещи на вечеря… Всичко това разпалва любовта на Старата душа.

10. Старата душа умее да обича. Истински.

Към тези точки искам да припомня и едно видео, което скоро направих за скритите аспекти на любовта:

318471_198301916905351_198301410238735_428990_520123662_n