Прогноза

12-18 юни

 

През тази седмица ще имате чувството, че сме поставени в машина за информация, която ни атакува през цялото време, а от нас се изисква да открием истината. Задачата няма да е лесна, но ще е много интересна.

 

Овен – през тази седмица ще ви се налага да сте подкупващи или с чар или с пари. С други думи ситуацията ще има нужда от малко побутване и плановете ви няма да се реализират без активна намеса от ваша страна.

 

Телец – в момента имате нужда от нови знания и една кардинална промяна на гледната точка. Това може да ви накара да запишете нов курс, да се ориентирате към нова квалификация и да придобиете нови познания. Ако имате време и желания  за развитие в тази насока, то сега е идеалният момент да ги реализирате.

 

Близнаци – дори не се опитвайте да се противопоставяте на авторитетите в живота ви – енергията не е на ваша страна и само може да съжалявате. В момента плановете ви или няма да се реализират или ще се забавят във времето. С бързане няма нищо да се получи, а само с търпение.

 

Рак – много силно нервно напрежение може да ви обзема през тази седмица. Трудно ще си намирате място и постоянно ще имате чувството, че нещо не е свършено или не е свършено както трябва. Намерете време и за позитивни емоции, пазете се от критиката.

 

Лъв – през тази седмица ще разберете каква част от живота ви е заета с илюзии и каква с реални планове. Можете да изпитвате известна болка по отношение на раздялата с илюзиите, но те просто не са ви нужни, колкото и добре и меко да се чувствате, когато сте потопени в тях.

 

Дева –през тази седмица плановете ви ще се реализират с лекота. Това се дължи на факта, че логиката и постоянството, които притежавате, сега ще бъдат високо оценени и ще получите тази помощ, от която имате нужда.

 

Везни –  тази седмица ще крие много опасности по отношение на емоционалните вричания. Моментното ви състояния може да ви кара да дадете едни обещания, а след това да не искате да ги изпълните. Особено внимателни бъдете в любовните партньори и обещанията, които им давате.

Скорпион – точно сега имате всички основания да се съмнявате в информацията, която получавате. Тя или ще бъде лъжовна или ще бъде непълна и това ще ви пречи да видите цялата истина. Не влизайте в директен конфликт, а просто изследвайте хората и ситуацията отстрани.

 

Стрелец – седмицата изисква от вас да подредите ежедневието си, битовите си проблеми и отношенията с най-близките. Няма да ви лесно и ще искате да избягате, но нямате друг избор. Седмицата не е добра за пътуване, нито за взимане на важни и то дългосрочни решения.

 

Козирог – ще имате чувството, че другите не ви разбират и това ще е самата истина. Просто няма да можете да обясните това, което искате по разбираем за другите начин. Или ще се опасявате идеята ви да не бъде отхвърлена или ще бъдете прекалено настъпателни. Водете се по енергията на другия човек, ако искате да достигнете до него.

 

Водолей –  конфликтът ще е вашето оръжие през тази седмица. С това оръжие можете да убиете хора и отношения, но можете и да извоювате реализация на личните ви планове и умението ви да заявявате себе си – само от вас зависи кой вариант ще изберете.

 

Риби – точно сега ще наблюдавате случващото се в живота ви като външен наблюдател и няма да можете да се намесвате в процесите. Всичко това се случва, за да видите, че светът се върти и без вие постоянно да се стремите да сте активна част от него. Нека това ви помогне да разберете, че е време да си починете.