Прогноза

19-25 Юни

 

Това е седмицата, в която посрещаме лятото и се отваряме към топлите емоции на знака на Рака. Именно емоциите ще са най-голямото ни богатство сега, но и най-голямото ни предизвикателство.

 

Овен – колкото и да ви се иска да бъдете рискови и смели през тази седмица, то не го правете. В момента не виждате цялата картина и това ви пречи да прецените какво ве правилното поведение. Възможно е да се впуснете в начинания, от които много бързо да се откажете след това, а това може да създаде напрежение в партньорските ви отношения. Действайте постепенно.

 

Телец – особено чувствителни ще бъдете през тази седмица. Много зависи в каква среда се намирате. Една любяща среда може да ви накара да се чувствате добре и да се свържете с емоциите си, но една агресивна и не добронамерена среда може да ви накара да се затворите в себе си. Внимавайте с кого общувате.

 

Близнаци – усещате много голяма активност и искате да я реализирате. Тези от вас, които имат планове и цели ще се чувстват отлично, защото енергията ще протича в правилната посока. Другите ще се чувствате много объркани и напрегнати. Просто си намерете цял, към която да насочите енергията си.

 

Рак – през тази седмица ще вземете важни решения. Ще бъдете постави на кръстопът и ще трябва да изберете между време прекарано с близките до вас хора и семейството и време, посветено на работата и на кариерното развитие. След като направите избора, придържайте се към него, а не съжалявайте за не направения.

 

Лъв – трудно ще се справяте с емоциите си сега. В един момент ще ви се плаче, в друг момент ще се смеете – цялата палитра от емоции ще е характерна за вас в момента. Просто позволете на емоциите да се случат, а не ги блокирайте – така бихте си създали много по-големи проблеми.

 

Дева – седмицата ще ви донесе голямо успокоение. Мислите ви ще си отдъхнат, ще започнете да дишате по-леко и ще се насочите много повече към емоциите си. Ваша отговорност е да се чувствате добре. Това е и целта ви – променете живота и средата си, ако има неприятни елементи, които пречат на щастието ви.

Везни – през тази седмица ще бъдете мили и компромисни и ще карате другите хора да се чувстват отлично в компанията ви. Не допускайте, обаче, да ви се казват на главата и не правете прекалено големи компромиси със себе си, за които след това бихте съжалявали.

 

Скорпион – колкото по-дипломатични и мили бъдете през тази седмица, толкова по-лесно ще преминавате през живота. Всяка една конфронтация ще ви забавя и ще ви пречи. Правилното поведение е да можете да видите света и през очите на другите. Така ще можете да ги разберете по-добре.

 

Стрелец – прибързаното отношение може да ви създаде много проблеми. Процесите в живота ви сега не се случват с вашата скорост и това може да ви дразни. Сега сте склонни на пресилени обещания в личен план, както и на едно нездраво спешно отношение към бизнеса. Бъдете по- разумни.

 

Козирог – в животът ви в момента има една известна спешност. Имате чувството, че нещо трябва да се свърши и че това, което е свършено, не е свършено добре и може да се подобри. Това просто са вашите лични механизми за себеизтощение. Спрете ги и се опитайте да се успокоите.

 

Водолей – хората около вас могат да ви се струват лигави и несериозни и това много да ви дразни. В момента имате нужда от логика и от конкретно говорене, а не от емоционално неясни послания, които ви объркват. Опитайте се, в желанието си за яснота и конкретност, да не се превърнете в един емоционален агресор към другите.

 

Риби – много романтична седмица се очертава пред вас. В моменте можете да бъдете особено очарователни и това да привлича към вас потенциални партньори както в личен, така и в професионален план.  Изборът в момента не трябва да се анализира, а да се почувства.