Прогноза

26 Юни – 02 Юли

 

Много идеи и много емоции ще се преплитат през тази седмица и това може да води до едно сериозно прегряване и емоционално изтощение.

 

Овен –енергията на тази седмица е подчертано творческа за вас. Ако се занимавате с изкуство, пеете, свирите, композирате – седмицата ще ви даде много вдъхновение и успехи. Ако нямате силно изразено творческо хоби, то може да намерите или да се ориентирате към творческа дейност, която да ви разтоварва.

 

Телец – ще успявате да постигате целите си, но след като сте положили необходимите усилия, а дори и малко повече. Енергията сега ще тества вашето търпение и всичко ще се случва добре в момента, в който имате чувството, че всичко е загубено.

 

Близнаци – точно сега сте много убедителни и всеки ще ви повярва, независимо какво му кажете. В този ред на мисли седмицата може да бъде много успешна в бизнес план и да ви даде много успехи. Внимавайте, обаче, какво обещавате, защото ще ви се наложи да го изпълните.

 

Рак – тази седмица ще ви накара изцяло да промените плановете си. Ще ви бъде подсказано отвън, че няма как да продължите напред по същия начин. Промяната може да ви плаши и да ви се струва емоционално болезнена, но всъщност ще е много ценна в дългосрочен план.

 

Лъв –акцентът на тази седмица сте самите вие и това, което се случва в душата ви. Погледът ще бъде обърнат навътре, а не навън към хората. Сега трябва да подредите емоциите си и да се успокоите, а чак след това да продължите напред.

 

Дева – от една страна искате да си починете и да се отпуснете, но от друга страна енергията е много подходяща за действие и няма да имате смелост да откажете всички добри възможности, които ви се предлагат в момента. За жалост те ще изискват още усилия. Помислете първо колко сила имате и колко усилия бихте инвестирали и чак след това се захващайте.

 

Везни – седмицата може да дава много голямо объркване в емоционален план. Много силно ще бъдат подчертани различията ви с хората. Може да се изненадате, че не познавате добри и най-близките до вас хора. Всичко това ще ви накара да осмислите по нов начин връзките си и да прекратите тези, които намирате за изчерпани.

 

Скорпион – избягвайте сериозни разговори през тази седмица, защото има голяма опасност да не бъдете чути и разбрани. Дори и да има разговор,  срещуположната страна ще се държи така все едно няма. Трудно ще намирате правилите думи и трудно ще бъдете разбрани правилно. Ако можете, отложете тези сериозни разговори с една седмица.

 

Стрелец – никой няма да може да ви спре да кажете това, което искате, дори то да е много негативно и споделено пред неправилните хора. Сега ще бъдете особено импулсивни и ще се гордеете със смелостта си. Помислете, все пак, и за последствията и бъдете малко по-разумни.

 

Козирог – в момента имате нужда от сигурност, а това предполага да сте на едно определено място с определени хора. За сметка на това може да ви се наложи да се местите, да общувате с нови хора – да попадате в една нова за вас среда, която да ви обърква и да ви кара да се затваряте.  Бъдете умерени, а не прескачайте от крайност в крайност.

 

Водолей – емоциите много ще ви пречат и много ще ви объркват. Няма да ви харесва, когато вие сте емоционални и когато сте въвлечени в емоционални ситуации, от които искате да избягате. Особено напрегнати могат да бъдат отношенията с интимните партньори и децата. Не бягахте от проблема, а се опитайте да го разберете.

 

Риби – седмицата носи отлична семейна енергия за вас. Ако намерите време за близките си и особено за децата и го прекарате с тях, всички ще бъдете много доволни. Седмицата е много повече ориентирана към почивка и позитивни лични емоции, отколкото към реализация в социален план.