Дойде и новото лято с неговите откровения. Миналата година се появи идеята за езотеричната поредица „ Очевидните скрити истини”. В нея си говорим за всички тези сфери от живота, на които не са ни научили родителите, учителите или обществото ни е карало да гледаме в друга посока. Това не са гениални прозрения, а буквално очевидни истини, но някак си нямаме време да се замислим за тях и да им обърнем подобаващо внимание.  Разбирам, че има хора и които никога не са се замисляли за тях, а е нямало и кой да им ги обясни, защото и родителите им не са знаели как да ги интерпретират.

Не знаех как ще се случи новия сезон и дали ще има изобщо такъв, но пък темите се трупаха и чакаха своята нова форма, под която да се появят. Новата форма сама се появи с поканата на Мая Данчева от „Нощен хоризонт”. Тогава усетих, че това е формата на втория сезон – по радиото. Тази форма е различна, много по-интимна и много по-съкровена. В нея не е важно кой как изглежда, а какво говори. Това направи и създаването на този сезон едно много по-интимно и лично преживяване.

В девет части ще чуете тези истини, които изпъкнаха в индивидуалната ми работа през изминалата година. Всеки ден говоря за тях и всеки ден ги споменавам. Това ме наведе на мисълта, че тези истини трябва да бъдат чути от повече хора. За някои от тях вече сме говорили и тук информацията ще бъде допълнена, за други ще си говорим за първи път.

Вярвам, че преживяването ще ви бъде интересно и полезно и ще ви накара да се замислите. Това ще са частите от пъзела, които ще ви помогнат да подредите вашата собствена, индивидуална истина.

Желая на всички много мъдрост,

Хули Леонис

318471_198301916905351_198301410238735_428990_520123662_n