Прогноза

03-09 Юли

 

Седмицата носи идеята за едно привидно спокойствие, но реално, под повърхността, се има голямо случване, което може да носи много изненади. Седмицата е както емоционална, така и много неочаквана.

 

Овен – просто внимавайте да не прегреете във всеки един смисъл на тази дума. В момента не е добре да се претоварвате, независимо че точно това ще искате да правите. Това, че нещо не е станало на време, не е такъв проблем. Отпуснете се и позволете на другите да се погрижат за вас.

 

Телец – точно сега можете да бъдете особено активи и дейни и много уверено да преследвате целите си, особено ако става въпрос за професионалните. В момента личният ви живот остава на заден план. Добри възможности за кариерно развитие, обаче, се появяват на хоризонта. От вас зависи да гледате в правилната посока.

 

Близнаци – предстои ви седмица, изпълнена с приятни емоции. Възможно е да имате успешни флиртове, както и да направите съществени позитивни промени във външния си вид. В момента сте много очарователни и това ще ви прави особено привлекателни в очите на другите.

 

Рак – много енергична може да бъде тази седмица за вас – толкова, че да се изтощите емоционално и физически. Особено изтощителни сега са интимните ви отношения. Опитайте се да покажете на човека до вас с какво сте съгласни и с какво не, защото ако пропуснете този момент, може да му се обидите, без той да знае защо.

 

Лъв – моментът на идеите дойде в живота ви. Сега не е време за реализация на планове, а за подготовка на планове, за тяхното осмисляне и за привеждането им в действие на един по-късен етап. Сега правите подготовката за големия скок. Изберете правилите хора, които да ви помогнат.

 

Дева – независимо дали ви харесват промените или не, те ще се случват в живота ви. Това ще става по един неочакван начин. Този начин може да ви обезпокоява и да ви притеснява. Може да се сблъскате с неизпълнение по договори и некоректни партньори по отношение на уговорки, които вече са направени.

 

Везни – в живота ви може да има едно позитивно раздвижване по отношение на парите. Лесно ще ги привличате, но и лесно ще ги пилеете. Пазете се от това да не ги губите и да не нарушавате спокойствието си в живота, защото това може да ви се отрази по един напрегнат емоционален начин.

 

Скорпион – много планове има в главата ви, но не знаете точно как да ги реализирате и как да намерите правилния момент, в който да ги започнете. Тази седмица не е за действие, а за анализ. Много ясно ще се очертае плана в главата ви, когато не го насилвате.

 

Стрелец –емоционалните решения ще бъдат взети от другите и вие няма да имате право на избор. Много важно е да не влизате в конфликти и да не се опитвате да подредите ситуацията по начина, по който на вас ви харесва. Проявете съобразителност – тя ще бъде оценена високо.

 

Козирог – трудно ще се доверявате на другите в момента, но ще ви се налага. Не бъдете максималисти, а просто гледайте нещата да вървят. Ако тръгнете да търсите максимума, можете да се превърнете в мърморещи и недоволни хора, които другите стратегически се опитват да избягат.

 

Водолей – ще имате възможност да получите тази подкрепа, от която се нуждаете, за да можете успешно да реализирате плановете си. В момента сте особено сговорчиви и мили и това ви прави лесни и приятни за общуване. Именно с правилните контакти и уважителното отношение ще можете да постигнете целите си.

 

Риби – особено спокойни можете да се чувствате през тази седмица. Енергията е на ваша страна и ще можете да подредите мислите и емоциите си така, както на вас ви харесва, а това може да ви се отрази по един много зареждащ начин. Ако намерите и време да си починете физически, то ще успеете да се пренаредите напълно.