Прогноза

24-30 Юли

 

Енергията на тази седмица ще бъде като магическа торба, в която всеки бърка, но не знае точно какво ще извади. Ще има много неочаквани изненади, а от нас зависи да разберем какво искате те да ни кажат.

 

Овен – през тази седмица няма как да седите на едно място. Ако все пак се случи, то можете да изпитвате много силно нервно напрежение. Сега е моментът да пътувате, да се движите, да говорите, да общувате – колкото по-заети се чувствате, толкова по-щастливи ще бъдете.

 

Телец – дори и да бъдете във връзка, сега можете да се чувствате самотни и неразбрани. Имате нужда от това да останете сами с чувствата си и да ги подредите, без да има други хора около вас. Само вашето мнение ще е важно и само от вас зависи какви решения ще вземете в емоционален план.

 

Близнаци –можете да усетите сериозни емоционални ограничения, които да са свързани с близки до вас хора. Чувство на разочарование или ситуация на раздяла може да е характерна в живота ви. Просто се намирате на прага на нов етап от живота си  и ви трябва време да свикнете.

 

Рак – предстои ви една много активна седмица, в която ще следвате емоционални ти желания. В тази седмица няма да има логика и ще ви е много трудно да обясните на другите хора собствените ви решения. Реално и не трябва. Следвайте сърцето си и правете това, което ви кара да се чувствате щастливи.

 

Лъв – много важни ще са социалните контакти, които ще изградите в момента. Общуването е много добре поставено като тема в живота ви в момента. Сега е моментът да намерите съмишленици и хора, с които да гледате в една посока. Именно те ще ви помогнат много.

 

Дева – седмицата носи много позитивен потенциал за промени в живота ви. Ако сте имали объркване в идеен план, то ще мисълта ви ще се проясни и ще можете да вземете най-правилните решения за себе си.  Седмицата изисква от вас да сте смели.

 

 

Везни – известни колебания в самочувствието ви могат да са характерни сега. Те ще са свързани с това колко привлекателни се чувствате, колко харесвани и желани. Възможно в излишно да се подценявате, за да се накажете за не добре взети решения в миналото. Не се тормозете, а просто се опитайте рационално да анализирате ситуацията.

 

Скорпион – сега ще бъдете едновременно много смели и много уплашени – хубавото е, че тези състояния ще се променят едно след друго. Ще ви плаши именно това да сте прекалено смели и да атакувате собствената ви сигурност. Това да бъдете смели ще ви прави и щастливи, особено когато постигнете целите си успешно.

 

Стрелец –  седмицата не е добра за боравене с пари. От една страна няма да ви се иска да харчите, да давате пари на другите, да финансирате големи проекти, от друга страна парите няма да идват към вас в такава степен, в каквато очаквате. Бъдете много внимателни по отношение на всички финансови въпроси и решения.

 

Козирог – трудно ще си намерите правилното място през тази седмица. Може да имате чувството, че ходите по горещ ламаринен покрив, който е загрят не по ваше желание.  Възможно е да сте остри и лесно да влизате в конфликти – пазете се от излишни пререкания, защото сте готови да споделите неща, за които след това да съжалявате.

 

Водолей –  това ще е седмица, в която самостоятелността ви ще бъде ограничена и ще трябва да се съобразявате активно с другите. Енергията ще ви провери до каква степен можете да искате и да получавате помощ. Точно в тази посока ще бъдат най-големите ви уроци.

 

Риби – възможно е да имате усещането, че се намирате в много бърз влак, не знаете посоката, но и не можете да слезете. Това може да доведе до известно емоционално объркване от ваша страна. Не изпадайте в депресия или в състояния на прекалена анализ, а просто слезте на първата възможна за вас спирка.