Прогноза

31 Юли – 06 Август

 

Предстои ни една много емоционална седмица, в която ще врим и кипим в собствените ни емоции. Някои от нас ще трябва да се справят със семейството, други с партньорите, а трети със себе си.

 

Овен – трудно ще разбирате жените през тази седмица и трудно ще общувате с тях. Тя ще ви се струват несериозни у готови да клюкарстват и да създават интриги, а вие не се нуждаете от такава енергия в момента. Опитвайте се да не влизате в директен конфликт с тях, особено ако имат авторитетна спрямо вас позиция.

 

Телец – страстите ви ще бъдат водещи като емоция и като мотивация за действие, но могат сериозно да ви объркват плановете. В момента сте подвластни на илюзии и искате да се наложите, но реалността е далеч от вашите лични представи и сблъсъкът с нея може да е болезнен.

 

Близнаци – много активна и смела е тази седмица за вас. Трудно ще определяте рамките на собствената ви личност и можете да се захващате с ангажименти, които не са по силите ви, но имате огромния ентусиазъм да ги превърнете в част от живота ви. Пазете се от прегряване.

 

Рак – много емоционална и топла седмица ви предстои. Лесно ще се свързвате с другите в емоционален план и това ще ви прави много привлекателни за тях. Това е седмица, в която очарованието ви може да привлича подходящите партньори в живота ви.

 

Лъв – през тази седмица можете да бъдете особено стеснителни и да ви е трудно да говорите за личните си чувства и преживявания. В любовните отношения ще има много голяма свенливост и трудно ще отстоявате себе си. Ако сега започвате нова връзка, другата страна може да приема, че нямате достатъчно силен интерес към нея.

 

Дева – всичките удоволствия за вас през седмицата ще са битови. Имате нужда от спокойствие, от уют, от добра храна и спане. Тази седмица ще ви се стори безкрайна, ако трябва да работите и да активно да постигате целите си. Опитайте се да почивате във всеки един удобен момент.

 

Везни – възможно е да се сблъскате с висока доза на пестеливост и стиснато отношение към вас и това силно да ви подразни. Това може да е отношение както от страна на родителите ви, така и от страна на приятели, на партньорите ви. Може би всички искате да ви покажат, че и сами можете да се справите.

 

Скорпион – връзката с майка ви ще бъде подчертана. Ще се наложи да изгладите отношения с майка ви и да стигнете до мир. При жените ролята им на майка също ще бъде осмислена по нов начин – може както да получите похвала, така може и да отнесете сериозна критика. Всичко това се случа не за да ви обиди, а за да ви провокира да се промените.

 

Стрелец –  много трудно ще давате точно сега. В момента правите важна равносметка в живота си и отбелязвате колко сте получили и колко сте дали и някак си ви се иска да поучите още. Склонни сте да съдите и да обвинявате другите. Този процес не е толкова опасен, колкото изглежда, защото чрез провокациите от ваша страна, ще успеете да стигнете до истината за отношенията ви с другите.

 

Козирог – вашето щастие ще е свързано със щастието на хората около вас. Те ще определя параметрите на връзката ви с тях и те ще имат изисквания към вас. Трудно ще отстоявате собственото си мнение, но не е и необходимо. В момента активно учите уроците по партньорство.

 

Водолей – имате нужда да останете сами. Помощта на другите може да ви е излишна и да ви тласка в посока, която не е вашата. Вие се нуждаете от време, в което да съберете себе си, мислите и чувствата си и чак тогава да се обърнете към другите. Сега просто се насладете на собствената си компания.

 

Риби –в момента имате нужда да бъдете със семейството си. Това много ще ви зареди и ще ви даде чувство на сигурност, която ви липсва в последно време. Сега имате нужда от грижа. Имате нужда да се почувствате закриляни и обичани, а една сигурна среда като семейната ще ви помогне много точно в този момент.