Прогноза

07-13 Август

 

Независимо че цялостната картина на седмицата е сложна поради коридора на затъмненията, то конкретните аспекти през следващите седем дни са позитивни и могат да дадат един компенсаторен уют, с който да преминем по-лесно през уроците.

 

Овен – през тази седмица ще бъдете в силата си, но е добре да не прекалявате. Ако става въпрос за физическа сила, то можете да прекалите със спорт и с физически дейности. Ако става въпрос за работа и бизнес, то можете да бъдете особено интензивни и да накарате близките ви и колегите ви да се откажат да работят с вас. Бъдете просто по-умерени.

 

Телец – седмицата изисква от вас да сте разумни по отношение на парите. Не е подходящо да инвестирате пари в дългосрочни цели, пътувания след 6 месеца, капариране на предмети, които ще получите след много време. Сега е добре да имате краткосрочни цели, които бързо и успешно се реализират.

 

Близнаци – седмицата ще ви даде особена сила и може да ви кара да се захващате с мащабни проекти и да обещавате неща, които не са точно по силите ви. В момента всичко звучи много добре и обещания лесно се дават, но се замислете как ще се справите с тези нови задължения в дългосрочен план.

 

Рак – седмицата носи една наситена любовна вълна за вас.  В момента сте достатъчно очарователни и забележителни и много лесно ще привлечете хората към вас.  Най-важното е да знаете от кого имате нужда и какъв човек точно търсите. Има опасност, ако не сте наясно, да изпаднете в ситуация на избор, която да ви разтревожи.

 

Лъв – седмицата изисква много сериозно и отговорно отношение към живота ви. Нещата няма да се случват както вие искате, а както трябва и това може да ви дразни силно. В един момент ще разберете, че животът много по-добре от вас знае какво и кога трябва да се случи и вие трябва да му се доверите.

 

Дева – точно сега ще можете да убедите всеки в това, което искате да му споделите. Идеите ви са много добри и много лесно ще се осъществяват. Много успешни ще бъдете, ако продавате имот или голяма и скъпа вещ. За да мине всичко още по-добре, измислете интересна и вълнуваща търговска история, която да заплени купувачите.

 

Везни – животът ви ще изглежда много приятен и весел отстрани, но вътре във вас се случват прекалено много процеси, за да можете свободно да се забавлявате. В момента можете да се чувствате напрегнати и да не можете да определите мястото си.  Седмицата е по-подходяща за наблюдение, отколкото за взимане на крайни решения.

 

Скорпион – седмицата ще ви донесе принудително подчинение, което нито ще можете да откажете, нито да избегнете. В момента вие служите на другите и то с идеята да се запази хармонията във взаимоотношенията ви. Всяка една проява на егоизъм от ваша страна ще бъде разглеждана като предпоставка за голям скандал.

 

Стрелец – в момента ви се иска да се занимавате с прекалено много неща, но нито сега е правилният момент, нито имате достатъчно сили. Това е седмицата на приоритетите за вас. Не е важно да стартирате 10 проекта, а е важно да завършите един успешно и това трябва да е най-важният.

 

Козирог – прекалено горещите емоции не са по вкуса ви. Тази седмица изисква от вас умерено поведение. Добре е да намирате време за себе си и да се усамотявате. Другите хора могат да са ви прекалени и много да ви дразнят. Намерете си хоби или се върнете към него, защото то ще ви зарежда.

 

Водолей – през тази седмица ще бъдете изключително самостоятелни, независимо дали това ви харесва или не. На моменти ще се чувствате и обективно сами. За сметка на това имате една голяма свобода, която да използвате както искате. Всяка една самостоятелна дейност, с която се захванете има потенциала да бъде успешна за вас.

 

Риби –  повечето тенденции се дават за вас като много положителни. Тези добри тенденции са както в личен и интимен план, така и по отношение на подобряване на финансите. Седмицата, обаче, ви предупреждава да не мързелувате, защото можете да изпуснете добър момент за действие и реализация.