Прогноза

14-20 Август

 

Меркурий вече става ретрограден и малко ще обърка плановете ни. Сега е добре да си помислим какво правим и с кого го правим и какво целим от тази работа. Моментът не предполага да действаме, а да се приготвим за действие.

 

Овен –  предстои ви седмица, в която темата за сътрудничеството излиза на преден план. Сами няма да можете да постигнете целите си и то по начина, по който искате. Всичко ще се случва по отличен за вас начин, ако съумеете да помолите другите за помощ. Тази помощ няма да ви бъде отказана.

 

Телец –  предстои още една седмица, в която финансовите инвестиции не са добра идея. Възможно е да надценявате ситуацията и да не виждате, че зад лустросаното лице има много гнило. Не бързайте да си харчите парите, ще дойдат по-добри момент, в които можете да направите това.

 

Близнаци –  толкова много идеи ще ви се явят през тази седмица, толкова много варианти, че ще се загубите в тях. Тази седмица ще ви накара да разберете, че има голяма разлика между идея и реалност. Не се ядосвайте, ако всяка една ваша идея не се реализира, то и не трябва.

 

Рак – седмицата може да ви донесе емоционални разочарования. Това ще се случи, просто защото ще подходите към другите с много очаквания. Ако подходите естествено, без да рамкирате човека и ситуацията, всичко може да се подреди много по-добре.

 

Лъв – изключително добра стабилност може да ви даде тази седмица. Плановете ви ще се реализират с лекота и ще намирате правилната подкрепа от влиятелни личности, които ще вярват във вашите идеи. Чудесна седмица за професионален подем.

 

Дева – седмицата изисква от вас да останете сами и да подредите емоциите си. Всичко, което се случва около вас, може силно да ви изнервя и напряга. В момента нямате сили за изразходване, а имате нужда от почивка.

 

Везни –  не се доверявайте прекалено много на емоционалните обещания, които другите ви дават. Не че искат да ви излъжат, но просто този, който дава обещанията, може да няма реална представа как да ги изпълни след това, но с желание ви ги обещава. Просто се наслаждавайте на добрата комуникация.

 

Скорпион – силна седмица ви предстои. Темите емоционална конфронтация и изчистване на финансови въпроси излизат на преден план. Това могат да са проблеми с партньора, с институции или с оформяне на документи за дела или наследства. Точно сега ще ви се наложи да декларирате собствената си гледна точка и да заявите нуждите си по един ясен начин.

 

Стрелец – силна мотивация за действие ще характеризира седмицата за вас. В момента сте много смели и уверени и това може да ви накара да сте прекалено рискови. Меркурий вече е ретрограден, затова бъдете особено внимателни по отношение на рисковете, които поемате.

 

Козирог – точно сега можете да бъдете много уверени и авторитетни и да можете да наложите гледната си точка над всички и това ще стане по един отличен за вас начин. Представете позицията си като спасение – така хем ще можете да се наложите, хем другите ще са ви благодарни.

 

Водолей – много особено ще се чувствате през тази седмица. От една страна тя ще ви дава силни емоции, които много ще ви зареждат, но от друга страна тези силни емоции могат много да ви притесняват, защото са прекалено интензивни за вас и вие се губите в тях. Опитайте се да вкарате малко логика в емоциите.

 

Риби –  седмицата е много страстна за вас. Възможно е да влезете в страстни отношения. В сексуален план това означава много привличане, но ако този аспект не бъде отработен добре, може да предполага и страстни кавги и конфронтации с близки до сърцето ви хора. Не се съпротивлявайте на емоциите, а ги оставете да протекат.